Σοκαριστική μαρτυρία: 10χρονος βιάστηκε από γνωστό παρουσιαστή

Σοκαριστική μαρτυρία: 10χρονος βιάστηκε από γνωστό παρουσιαστή
Η ιστορία του βιασμού του 10χρονου αγοριού από πασίγνωστο παρουσιαστή αλλά και της σεξουαλικής επίθεσης σε κοριτσάκι που ήταν μαζί του κόβει την ανάσα.

Δεν έχουν τελειωμό οι μαρτυρίες και καταγγελίες των θυμάτων του πρώην παρουσιαστή του BBC, Jimmy Savile.

Αυτή τη φορά ένα δεκάχρονο αγόρι καταγγέλλει ότι μετά το τέλος του παιδικού show Τop of the pops, ο Jimmy Savile ντυμένος ως Womble το βίασε. Το αγόρι είχε πάει στο στούντιο μαζί με την θεία του και τον παππού του για να δει τα γυρίσματα της σειράς.

Δείτε ακόμη: Συγκλονιστική μαρτυρία για τον μικρό Φοίβο: «Δεν θα αντέξει…»

Καθώς περίμενε με τα άλλα παιδιά στο πεζοδρόμιο, πέρασε ο παρουσιαστής και είπε ότι ο 10χρονος μαζί με μια 12χρονη μπορούν να μπούνε μέσα. Ο συνεργάτης του Saville πήγε τα παιδιά στο στούντιο και μετά τα πήγε στο καμαρίνι του παρουσιαστή. Εκεί τους πρόσφερε αναψυκτικά και μπισκότα και στην συνέχεια βίασε το αγόρι και επιτέθηκε σεξουαλικά στο κορίτσι.

Όπως αναφέρει το κορίτσι, θυμάται το αγοράκι να σκύβει στον καναπέ και τον Savile πίσω του. Ο μικρός του φώναζε «μη, μη». Όταν τελείωσε αγκάλιασε και τα δυο παιδιά και τους είπε ότι αυτό θα είναι το μικρό τους μυστικό. Ούτε το κοριτσάκι, ούτε το αγοράκι είπαν ποτέ τίποτα σε κανέναν διότι νόμιζαν ότι είναι δικό τους το φταίξιμο και φοβήθηκαν πολύ.



piraeuspress

Δείτε ακόμη: «Με έσερνε στον δρόμο…»: Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας

Δείτε ακόμη: Συγκλονιστικές μαρτυρίες θυμάτων κακοποίησης: Ο διπλός βιασμός 22χρονης φοιτήτριας και η μάχη 35χρονης για τα παιδιά της

Δείτε ακόμη: Σοκαριστική ιστορία: Πέθανε και αναστήθηκε – Δείτε την ανατριχιαστική μαρτυρία

Δείτε ακόμη: Κωστής Πολύζος: Η μαρτυρία που καίει το σατανικό ζευγάρι – “Ποιος μου λέει ψέμματα» έλεγε ο 23χρονος