Σοκαριστικό: \"Τύφλα\" στο μεθύσι ο πατέρας που σκότωσε το παιδί του στην Κρήτη, χτυπώντας την γυναίκα του!

Σοκαριστικό: \
Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του το πέντε μηνών αγοράκι, στο σπίτι των γονιών του, στη Σκοπή Σητείας.

Πληροφορίες του ekriti, αναφέρουν ότι ο 52χρονος υπάλληλος στο Δήμο Σητείας, που κατάγεται από τη Σπάρτη, πήγε στη γιορτή για την κοπή της πίτας του ενιαίου συλλόγου εργαζομένων Σητείας, Ιεράπετρας και Οροπεδίου Λασιθίου χθες το βράδυ, από όπου έφυγε, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Στο σπίτι καυγάδισε έντονα με την 30χρονη σύζυγό του, η οποία κρατούσε στα χέρια το παιδί τους και εκεί έγινε το κακό. Το ζευγάρι πήγε το παιδί στο νοσοκομείο Σητείας και εκεί οι γιατροί βλέποντας την κακή κατάστασή του, ζήτησαν την άμεση διακομιδή του στο Ηράκλειο, κάτι που έγινε.

Η 30χρονη, η οποία βρίσκεται στο ΠΑΓΝΗ και στηρίζεται από ψυχολόγους του νοσοκομείου, ισχυρίστηκε πως τσακώθηκε με τον άνδρα της ο οποίος γύρισε μεθυσμένος στο σπίτι και τη χτύπησε μαζί με το μωρό.

Αυτή την εκδοχή στηρίζει και ο αδερφός της μητέρας... Ο 52χρονος οδηγείται στον Εισαγγελέα Λασιθίου.

Πηγή: ekriti

Εξελίξεις φωτιά για την άτυχη 16χρονη Κωνσταντίνα: «Έτριζε τα δόντια, της έριξα στο πρόσωπο…»! Ποιες οι κλήσεις πριν τον θάνατο

Πήγε στο σχολείο και δεν γύριζε ποτέ: Νέα εξαφάνιση – θρίλερ μαθήτριας στο κέντρο της Αθήνας!

Δώστε προσοχή: Αυτοί οι τέσσερις σταθμοί του Μετρό θα είναι κλειστοί το Σαββατοκύριακο!