Σπαραγμός στην κηδεία της 10χρονης: Το τελευταίο αντίο λένε συγγενείς και συμμαθητές στο άτυχο κοριτσάκι που το σκότωσε ο πατέρας του (photos)

Σπαραγμός στην κηδεία της 10χρονης: Το τελευταίο αντίο λένε συγγενείς και συμμαθητές στο άτυχο κοριτσάκι που το σκότωσε ο πατέρας του (photos)
Το τελευταίο αντίο στη μικρή Βαλεντίνη λένε αυτή την ώρα συγγενείς και συμμαθητές, που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή από το χέρι του 59χρονου πατέρα της.

Διαβάστε παρακάτω...



Το άψυχο κορμάκι της έχει μπει σε λευκό φέρετρο και θα ταφεί δίπλα στο τάφο της μητέρας της. Οι δυο θείοι της που τη λάτρεψαν σαν δικό τους παιδί είναι αυτοί που κουβαλούν το φέρετρο και δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε.



Το τελευταίο διάστημα ο 59χρονος κυριεύτηκε από τις εμμονές του ότι ήταν άρρωστος. Ο ίδιος στο θολωμένο του μυαλό φαίνεται να είχε σχεδιάσει όπως όλα δείχνουν το τι θα έκανε το πρωί της Παρασκευής με τόσο κυνικό τρόπο. Κλείδωσε το σπίτι και στη συνέχεια πυροβόλησε εξ επαφής στο κεφάλι το κορίτσι την ώρα που κοιμόταν και έπειτα αυτοκτόνησε.

Ως ένδειξη πένθους το σχολείο στο οποίο πήγαινε η μικρή Βαλεντίνη έμεινε σήμερα κλειστό. Ο θάνατος της Βαλεντίνης έχει συγκλονίσει τους μικρούς συμμαθητές της και για το λόγο αυτό ο Δήμος Μεσσήνης και οι τοπικοί φορείς εξετάζουν τη παροχή ψυχολογικής υποστήριξης στα παιδιά .

Πηγή: Protothema.gr

διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Έγκλημα στο Βύρωνα: Ο φοιτητής που σκότωσε την στριπτιζέζ και την πέταξε από τον 5ο όροφο γιατί…!

Έκτακτη είδηση: Ραγδαία εξέλιξη στη δολοφονία του οδηγού ταξί στην Καστοριά!

Φρίκη: Έβαλε φωτιά στην 3χρονη κορούλα του επειδή ήταν πολύ…