Σπαράζει η μητέρα της μικρής Μαρίας-Ειρήνης: \"Θα με ζητάει! Φοβάμαι πως...\"

Σπαράζει η μητέρα της μικρής Μαρίας-Ειρήνης: \
Δραματική έκκληση απευθύνουν οι γονείς του 3χρονου κοριτσιού που χάθηκε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής στη λεωφόρο Σχιστού - Σκαραμαγκα.

Η μικρή Μαρία -Ειρήνη Πρίντεζη, σύμφωνα με δηλώσεις της μητέρας της στο CNN Greece, βρισκόταν με την οικογένεια της και φίλους σε μάντρα αυτοκινήτων επί της λεωφόρου Σχιστού - Σκαραμαγκά για να περάσουν την Πρωτομαγιά.

Η μητέρα του παιδιού, με δάκρυα στα μάτια τονίζει στο CNN Greece πως δεν έχασε τη μικρή και τον αδερφό της ούτε ένα λεπτό από τα μάτια της, όπως συνηθίζει άλλωστε πάντα.
Όπως περιγράφει η ίδια, ήταν συνεχώς μαζί και έκαναν βόλτες στη μάντρα για να δει η μικρή Μαρία τα σκυλιά αλλά και ένα πόνι που υπάρχουν στον χώρο.
Όταν όμως χρειάστηκε για λίγο να μπει σε ένα μικρό οίκημα που υπάρχει στον χώρο, ζήτησε από τον πάτερα να προσέχει τα παιδιά κι έτσι έγινε.



Λίγα όμως λεπτά αργότερα, γύρω στις 3 το μεσημέρι, τα ίχνη της Μαρίας χάθηκαν κι από τότε το Χαμόγελο του Παιδιού, αστυνομία και η ελληνική ομάδα διάσωσης έχουν περάσει από "κόσκινο" τον χώρο με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, μήπως βρουν κάποιο στοιχείο που θα τους οδήγηση στη μικρή Μαρία.
"Φοβάμαι πως αν την έχουν αρπάξει και της έχουν αλλάξει μαλλιά και ρούχα... Πως θα την βρούμε; Και αυτό που σκέφτομαι συνεχώς είναι πως τώρα θα κλαίει και θα με ζητάει." ήταν τα τελευταία λόγια που είπε στο CNN Greece η μητέρα της μικρής Μαρίας πριν τρέξει πίσω από τους διασώστες για να δει μήπως βρήκαν κάποιο σημάδι.

Στο σημείο βρίσκονται δυο κινητές μονάδες από το χαμόγελο του παιδιού , η ελληνική ομάδα διάσωσης με 2 σκύλους ενώ αναμένεται να φτάσουν στο σημείο άλλα 2 σκυλιά όπως κι ο ερυθρός Σταύρος άλλα και η ΕΜΑΚ.

Η Μαρία- Ειρήνη Πρίντεζη έχει καστανά μακριά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,00 μέτρο και ζυγίζει 22 κιλά. Φορούσε ροζ μπλούζα, ροζ παντελόνι και ροζ αθλητικά παπούτσια.
Λόγω της μικρής ηλικίας του παιδιού και των συνθηκών εξαφάνισης υπάρχουν ενδείξεις ότι το παιδί κινδυνεύει.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα.

athensmagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

«Tο παιδί μου το άρπαξαν οι…» – Ο πατέρας της μικρής Μαρίας-Ειρήνης συγκλονίζει και αποκαλύπτει



Σοκάρουν οι περιγραφές της φονικής επίθεσης ροτβάιλερ στο 5χρονο αγοράκι!