Σπαράζουν καρδιές: Το λευκό φέρετρο με το άψυχο κορμάκι του μόλις 5,5 μηνών βρέφους που σκοτώθηκε στην Κρήτη από τον πατέρα του!

Σπαράζουν καρδιές: Το λευκό φέρετρο με το άψυχο κορμάκι του μόλις 5,5 μηνών βρέφους που σκοτώθηκε στην Κρήτη από τον πατέρα του!
Πέρασαν πέντε ολόκληρες μέρες και τελικά σήμερα θα γραφτεί η τελευταία πράξη του δράματος, του θανάτου του 5,5 μηνών βρέφους στη Σητεία της Κρήτης από το χέρι του ίδιου του πατέρα του.



Οι εικόνες που κατέγραψε το Νέα Κρήτη σπάνε καρδιές, καθώς ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τη στιγμή που το άψυχο κορμάκι του βρέφους μέσα σε ένα λευκό φέρετρο μεταφέρθηκε στο σπίτι της οικογένειας, όπου εκτυλίσσονται σκηνές αρχαίου δράματος.



Η κηδεία του μωρού θα γίνει αργά σήμερα το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Σητείας, όπου οικογένεια και συγχωριανοί να πουν το τελευταίο αντίο στην αθώα αυτή ψυχή που έφυγε τόσο απρόσμενα και βίαια.

Εντωμεταξύ σημειώνεται ότι ο 52χρονος πατέρας του βρέφους αφέθηκε ελεύθερος μετά από την απολογία του στον ανακριτή. Όπως ισχυρίστηκε πάνω σε καυγά με τη σύζυγό του πέταξε το κινητό του τηλέφωνο στο πάτωμα και αυτό αναπήδησε με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον γιο του.



«Πέρασα πολλά και θα περάσω ακόμα περισσότερα», δήλωσε ο 52χρονος εξερχόμενος από το γραφείο του ανακριτή.

Athensmagazine

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Πανικός σε κάθε υποκατάστημα ΟΑΕΔ της χώρας! Γιατί πρέπει κάθε άνεργος να μεταβεί εκεί μέσα στα επόμενα λεπτά;

Κρήτη: Σήμερα η κηδεία του βρέφους -Ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε ο πατέρας του

Θρίλερ με λεωφορείο του ΚΤΕΛ γεμάτο μαθητές στα Καλάβρυτα