Στυγερό έγκλημα πάθους στο Πήλιο: Αγρότης πυροβόλησε με καραμπίνα τον εραστή της πρώην του όταν τους έπιασε επ\' αυτοφώρω

Στυγερό έγκλημα πάθους στο Πήλιο: Αγρότης πυροβόλησε με καραμπίνα τον εραστή της πρώην του όταν τους έπιασε επ\' αυτοφώρω
Σοκάρει το στυγερό έγκλημα στο Πήλιο - Ο δράστης μπήκε στην αποθήκη με κυνηγετική καραμπίνα, την ώρα που μέσα βρίσκονταν η πρώην του με το νέο της σύντροφο...

Το πάθος για την 36χρονη, η οποία σταμάτησε μαζί του τη σχέση που διατηρούσαν επί μήνες, όπλισε το χέρι ενός 50χρονου αγρότη, στη Μακρυράχη Πηλίου. Η ζήλια που ένιωσε, όταν η διαζευγμένη γυναίκα και μητέρα, σύναψε νέα σχέση είχε ως αποτέλεσμα να εξελιχθεί σκηνικό θρίλερ μέσα σε αγροτική αποθήκη χωριού, με έναν νεκρό και την άτυχη γυναίκα τραυματισμένη. Ο συγχωριανός του 50χρονου δράστη, ηλικίας 61ος έτους, επίσης αγρότης, υπέκυψε λίγο αργότερα στο βαρύτατο τραυματισμό του, μετά από πυροβολισμό στην κοιλιακή χώρα από το κυνηγετικό όπλο του 50χρονου, ενώ τραυματισμένη στο χέρι νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου η 36χρονη. Σε δωμάτιο νοσηλείας του Αχιλλοπούλειου βρίσκονταν την Κυριακή, υπό αστυνομική φρούρηση και ο δολοφόνος, ο οποίος κατά την άφιξη των αστυνομικών στο σπίτι του υποστήριξε ότι είχε καταναλώσει ισχυρή ποσότητα φυτοφαρμάκου, θέλοντας να θέσει τέλος στη ζωή του.

Μια μικρή απόσταση χώριζε τους δύο αγρότες - γείτονες στη Μακρυράχη, όπου έμεναν όπως και η 36χρονη. Η επί χρόνια γνωριμία, όμως, δεν εμπόδισε την τραγωδία που εκτυλίχθηκε, το Σάββατο (02-04-2016) λίγο πριν τις 22.00 το βράδυ. Η 36χρονη είχε δημιουργήσει τη νέα της σχέση τις τελευταίες ημέρες. Τη νύχτα του φονικού βρίσκονταν μαζί με τον 61χρονο στην αγροτική αποθήκη, ακριβώς δίπλα από το σπίτι του. Και οι δύο ασχολούνταν με εργασίες φυτών, όταν η εισβολή του 50χρονου με το κυνηγετικό όπλο στο χέρι τους αιφνιδίασε, όπως αναφέρει το newsit.

Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, φώναζε, έκλαιγε και παρακαλούσε την 36χρονη να γυρίσει κοντά του. Το πάθος του για την ίδια ήταν μεγάλο, όπως έλεγαν συγκάτοικοί του, οι οποίοι τον έβλεπαν τις τελευταίες ημέρες να μαραζώνει μετά το χωρισμό τους. Στις παρακλήσεις του προς την 36χρονη, εκείνη δέχθηκε τον πρώτο πυροβολισμό και τραυματίστηκε στο χέρι. Αιμορραγώντας, του ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να έχουν σχέση. Οι φωνές, αλλά και ο θόρυβος του πυροβολισμού είχαν ήδη δημιουργήσει έκρυθμο κλίμα και ο 61χρονος επιχειρούσε να κατευνάσει τον συγχωριανό του.

Τότε ο 50χρονος έστρεψε το όπλο σε εκείνον και πυροβόλησε δύο φορές. Το θύμα έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος, ωστόσο ο δράστης δεν ένοιωσε ότι είχε πάρει την «εκδίκησή» του. Συνέχιζε να χτυπά το 61χρονο στο σώμα και στο κεφάλι, χρησιμοποιώντας το κοντάκι του όπλου. Χτυπήματα κατάφερε και στην πρώην σύντροφό του, ενώ και εκείνη αιμορραγούσε. Ο δράστης εγκατέλειψε την αποθήκη με τα δύο άτομα τραυματισμένα. Κινήθηκε προς το σπίτι του και έπεσε στο κρεβάτι. Εκεί τον εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί και όταν τον κάλεσαν να σηκωθεί, τους είπε ότι είχε πιει φυτοφάρμακο, γιατί ήθελε να πεθάνει.

Νωρίτερα και ενώ οι πυροβολισμοί είχαν ακουστεί στα γειτονικά σπίτια, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παραλάμβανε τους δύο τραυματίες. Ο 61χρονος διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Βόλου σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση και δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή, γύρω στις 03.00 τα ξημερώματα της Κυριακής και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Η ΕΛ.ΑΣ. αποδίδει τη δολοφονία σε λόγους ερωτικής αντιζηλίας. Ο δράστης είχε στο πρόσφατο παρελθόν σχέση με την 36χρονη, η οποία τον τελευταίο καιρό είχε συνάψει σχέση με τον 61χρονο.

Δείτε ακόμη: Ασύλληπτo! Πατριός βίαζε και κακοποιούσε επί 8 χρόνια ανήλικες δίδυμες αδερφές!

Δείτε ακόμη: Ραγδαίες εξελίξεις για το άγριο φονικό στο Αγρίνιο: Αποκαλύψεις-ΣΟΚ στο Φως Στο Τούνελ!

Δείτε ακόμη: 15χρονη μαθήτρια βιάστηκε μέρα – μεσημέρι από γνωστούς της στην Πάτρα