Δυστυχώς: Επιβεβαιώθηκε αυτό που έτρεμαν οι Αρχές στην δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου!

Δυστυχώς: Επιβεβαιώθηκε αυτό που έτρεμαν οι Αρχές στην δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου!
Σε αδιέξοδο πέφτουν οι Αρχές, τουλάχιστον από πλευράς εργαστηριακών αναλύσεων για την υπόθεση της φρικτής δολοφονίας της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια ολοκλήρωσαν την πολυήμερη έρευνά τους και ανάλυσή τους επί του πλήθους των ευρημάτων που κλήθηκαν να αναλύσουν από την σκηνή του εγκλήματος.

Τρίχες, ρούχα, νύχια, τα πάντα βγάζουν αλλοιωμένα αποτελέσματα, τουλάχιστον από πλευράς ανακάλυψης τυχόν ξένου γενετικού υλικού, καθώς όλα έχουν επιμολυνθεί από την πολύ προχωρημένη αποσύνθεση του θύματος και τα πτωματικά υγρά που ουσιαστικά ξέπλυναν και επιμόλυναν οποιοδήποτε τυχόν εύρημα. Αντίστοιχα, αδύνατον είναι να διαπιστωθεί ακόμα και αν έπεσε θύμα βιασμού η Ελευθερία Αγραφιώτου, αφού μέχρι και το σχετικό επίκριμα που λήφθηκε από τα γενετικά της όργανα ήταν εξίσου αλλοιωμένο, εξαιτίας της προχωρημένης αποσύνθεσης.



Σε ό,τι αφορά τα αποτυπώματα, μόνο δύο ταυτοποιήθηκαν και αυτά ανήκαν σε δύο υπαλλήλους του σουπερμάρκετ, τα οποία εντοπίστηκαν έξω από το κλιμακοστάσιο, αφού το κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Ερευνών σάρωσε για τυχόν ευρήματα όλο τον χώρο και πέριξ αυτού.

Τα δεκάδες αποτυπώματα που βρέθηκαν στην πόρτα και την κουπαστή της σκάλας δεν μπορούν να αποδοθούν κάπου συγκεκριμένα αφού επί της ουσίας κατά καιρούς έχει χρησιμοποιήσεις αρκετός κόσμος αυτές τις σκάλες, εργάτες κλπ., πλην των δικών της αποτυπωμάτων που βρέθηκαν στην πόρτα του υπερκείμενου ορόφου από το δεύτερο υπόγειο και εικάζεται πως εκεί έτρεξε για να σωθεί η άτυχη 69χρονη και ο δράστης την τράβηξε με δύναμη και την έριξε πίσω στις σκάλες.



Όσα αποτυπώματα βρέθηκαν κανένα δεν μπορεί σύμφωνα με πληροφορίες να θεωρηθεί “δραστικό” δηλαδή να αποδοθεί στον δράστη χωρίς να έχει επαναληφθεί ή να έχει βρεθεί σε κρίσιμα σημεία, εκτός και αν στο μέλλον προκύψει ύποπτος και ταυτοποιηθεί με αυτά. Στο σημείο αυτό σημειώνεται πως και από το στενό της περιβάλλον έχουν ληφθεί αποτυπώματα και κανένα δεν ταίριαξε με τα “ορφανά”

athensmagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η Φρόσω Κυριάκου αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του τροχαίου: «Τρακάραμε γιατί ο Παντελής….»



Καρβέλας-Πάνια: Πόλεμος για τα εκατομμύρια – Τι ζητάει η παρουσιάστρια από τον συνθέτη



Η εξομολόγηση του Σάκη Ρουβά για το πρόβλημα υγείας του νεογέννητου γιου του: «Δεν μπορούσαμε να τον…»