Τα δάκρυα της μάνας του μικρού Μπεν σε απευθείας μετάδοση - Λύγισε και ξέσπασε η Κέρι Νίνταμ

Τα δάκρυα της μάνας του μικρού Μπεν σε απευθείας μετάδοση - Λύγισε και ξέσπασε η Κέρι Νίνταμ
Την ώρα που οι έρευνες στην Κω, για τον μικρό Μπεν Νίνταμ συνεχίζονται για 3η συνεχόμενη εβδομάδα, η μητέρα του παρακολουθεί και ενημερώνεται για τις εξελίξεις από το Μπόντρουμ της Τουρκίας. Το πρωί έδωσε ακόμα μία συνέντευξη στη βρετανική τηλεόραση και δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυά της. Η Κέρι Νίνταμ που εδώ και 25 χρόνια ψάχνει να βρει στοιχεία για την εξαφάνιση του παιδιού της, δήλωσε πως πλέον δεν περιμένει ευχάριστες ειδήσεις. Οι ελπίδες μέσα της να βρεθεί ζωντανό το παιδί της έχουν εξανεμιστεί. Το μόνο που θέλει η ίδια και οι στενοί συγγενείς της, είναι να μάθει πως πέθανε το αγγελούδι της και γιατί αυτή η τραγωδία σκεπάστηκε. «Θέλουμε απαντήσεις, είτε είναι καλές είτε είναι κακές. Δυστυχώς, φαίνεται πως θα ακούσουμε κακά νέα» είπε αρχικά ξεσπώντας σε κλάματα και συμπλήρωσε: «Δεν μπορούμε να ζήσουμε άλλα 25 χρόνια σαν και τα προηγούμενα. Οι γονείς μου κι εγώ δεν αντέχουμε άλλο. Είμαστε όλοι εξαιρετικά αγχωμένοι και κουρασμένοι».


Η προσομείωση της μοιραίας μέρας

Ένα γιγαντιαίο εκσκαπτικό μηχάνημα, που μοιάζει πολύ με εκείνο που χειριζόταν ο Κωνσταντίνος Μπάρκας το μοιραίο μεσημέρι της 24ης Ιουλίου του 1991 όταν εξαφανίστηκε ο μικρός Μπεν Νίνταμ, αποκαλύπτει πολλά για το τι μπορεί να συνέβη στο μικρό αγόρι. Ο ανταποκριτής της Mirror στις έρευνες που συνεχίζονται στην Κω αναφέρει πως θα ήταν πολύ εύκολο το παιδί να έχει βρεθεί πίσω από το γιγαντιαίο μηχάνημα χωρίς ο χειριστής του να έχει καταλάβει το παραμικρό! Το μηχάνημα που "επιστρατεύτηκε" χθες για να βοηθήσει τους Βρετανούς αστυνομικούς τις έρευνες που γίνονται κοντά στο σπίτι όπου εξαφανίστηκε ο μικρός Μπεν είναι παρόμοιο με εκείνο που είχε ο Μπάρκας το μοιραίο μεσημέρι.

Είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιος εκσκαφέας επιστρέφει στο σημείο της εξαφάνισης του Μπεν εδώ και 25 χρόνια. «Καθώς το παρακολουθούσα, συνειδητοποίησα το τεράστιο μέγεθος και τη δύναμη του οχήματος. Και μπορεί να κινηθεί με εκπληκτικά μεγάλη ταχύτητα» λέει ο ανταποκριτής της Mirror.

«Με έκανε να σκεφτώ πως αν ο μικρός Μπεν περιπλανιόταν πίσω από το μηχάνημα τη μοιραία μέσα, ο Ντίνος Μπάρκας δεν θα μπορούσε ποτέ να είχε καταλάβει πως ήταν καν εκεί (το παιδί). Η καμπίνα είναι τόσο ψηλά που είναι πιθανό πως δεν κατάλαβε πως είχε χτυπήσει και συνθλίψει το παιδί», συμπληρώνει ο Βρετανός δημοσιογράφος.


Νωρίτερα χθες, οι Βρετανοί αστυνομικοί ανακάλυψαν 60 αντικείμενα τα οποία θεωρούνται πως μπορεί να αποτελέσουν «αντικείμενα ενδιαφέροντος» και τα οποία θα εξεταστούν σε ειδικά εργαστήρια στη Βρετανία, όταν οι Βρετανοί αστυνομικοί επιστρέψουν στη χώρα.

«Μπορεί να μην είναι μεγάλου ενδιαφέροντος, αλλά πρέπει να τα εξετάσουμε» δήλωσε ο επικεφαλής των ερευνών Τζον Κάζινς. Όπως είπε, οι ανασκαφές θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Είχε γίνει προηγουμένως γνωστό πως οι Βρετανοί αστυνομικοί αποφάσισαν να παρατείνουν για μερικές μέρες την παραμονή τους στην Κω.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Το τροχαίο που ράγισε καρδιές: Ξεψύχησε με ένα… «πατέρα εσύ με σκότωσες»


«Καλό ταξίδι Άγγελε μου»: Ο αποχαιρετισμός που λύγισε το Facebook (photo)


550 προσλήψεις στα ΕΛΤΑ με Απολυτήριο Λυκείου – Δείτε αναλυτικά


Τα καλύτερα μας σήμερα:


«Έπινε ποτό και τον πήγαιναν σηκωτό στο σπίτι του…»: To μήνυμα της Μίνας Αρναούτη που προκάλεσε αντιδράσεις


Όλο το παρασκήνιο! Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που μίλησε η Μενεγάκη για το τέλος της συνεργασίας της με την Μπήλιου (Βίντεο)


Θα σκάσει από το κακό του ο Γκέντσογλου! Δείτε πως κυκλοφορούσε η Ηλιάδη στα Χανιά και θα πάθετε πλάκα (Photos)