Μυστήριο περιβάλλει την υπόθεση μία νεαρής κοπέλας η οποία εντοπίστηκε να ζει στους δρόμους της Ρώμης

Το ξανθό κορίτσι, το οποίο φέρεται να είναι στην εφηβεία, έχει συγκεντρώσει πάνω της την προσοχή των Ιταλών λόγω της καλής και ευγενικής της συμπεριφοράς, όπως σημειώνεται σε δημοσιεύματα. Σύμφωνα με πολλούς μάλιστα, δεν ζητιανεύει και αρνείται να πάρει λεφτά που της προσφέρουν οι περαστικοί.1

Το μυστήριο γίνεται πιο έντονο καθώς η νεαρή δεν μιλάει ιταλικά και οι απαντήσεις σε ό,τι τη ρωτούν είναι στα αγγλικά. Η αστυνομία πάντως έχει κάνει προσπάθειες για να εξακριβώσει τα στοιχεία της, ωστόσο η ξανθιά κοπέλα κυκλοφορεί χωρίς ταυτότητα ή κάποιο έγγραφο που να αποκαλύπτει το όνομά της. Κάτοικοι των περιοχών στις οποίες περιφέρεται τονίζουν ότι απαντά στο όνομα Μαρία, παρ’ όλα αυτά η αστυνομία εξηγεί ότι έχει δώσει πολλά και διαφορετικά ονόματα.

Η ιστορία της έγινε γνωστή όταν παρουσιάστηκε στην ιταλική εκπομπή «Chi l’ha Visto» («Ποιος έχει δει») και συγκέντρωσε τόση προσοχή που ήδη στο ίντερνετ έχει ξεκινήσει καμπάνια για να εντοπίσουν το σπίτι της και να επιστρέψει σε αυτό μέχρι τα Χριστούγεννα.

Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η «Μαρία» μοιάζει αρκετά με άλλα εξαφανισμένα κορίτσια, όπως η Amanda Adlai που απήχθη στο Μίτσιγκαν το 2008, η Maria-Brigitte Henselmann που εξαφανίστηκε από τη Γερμανία το 2008, ακόμη και με τη Madeleine McCann. 23

Για την υπόθεση έχουν γράψει στη σελίδα του Facebook του Missing Persons of America: «Δεν γνωρίζω αν είναι αν Αμερικανίδα. Την έχω δει στους δρόμους της Ρώμης. Κοιμάται έξω και νομίζω ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα. Αλλά φαίνεται να μην έχει κάνει αυτόν τον τρόπο ζωής στο παρελθόν γιατί δεν δέχεται λεφτά και είναι πολύ προσεχτική και συμπεριφέρεται σωστά όταν τρώει (sic). Νομίζω ότι είναι ξένη φοιτήτρια επειδή δεν μιλάει Ιταλικά».

Από τη σειρά του το Missing Persons of America έγραψε στη σελίδα του για την «Maria»: «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν ότι είναι η Madeline McCann που τώρα θα ήταν 13. Η Madeline είχε ένα διακριτικό σημάδι στο μάτι της και θα ήταν εύκολο να πει κανείς αν είναι αυτή από αυτό το γνώρισμα».

Πηγή: Athensmagazine.gr 

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τρελό κολπάκι! Έτσι μπορείς να σιδερώσεις τα ρούχα σου χωρίς σίδερο!

Απίστευτο! Αυτό είναι το κόλπο που κάνουν οι δερματολόγοι κι έχουν υπέροχη επιδερμίδα!

Απίστευτο! Ο λόγος που δεν χρειάζεται να πλύνεις την κούπα του καφέ σου είναι συναρπαστικός!

loading...