Τέλος στο θρίλερ: Γι\' αυτό οι αρχές πιστεύουν ότι τα οστά στην Μάνη ανήκουν στον Μάριο Παπαγεωργίου!

Τέλος στο θρίλερ: Γι\' αυτό οι αρχές πιστεύουν ότι τα οστά στην Μάνη ανήκουν στον Μάριο Παπαγεωργίου!
Τα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. αναμένουν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής αλλά και η οικογένεια του Μάριου Παπαγεωργίου προκειμένου να πάρουν απαντήσεις για το εάν τα οστά που βρέθηκαν διασκορπισμένα μέσα σε εκκλησάκι σε δύσβατη περιοχή της μεσσηνιακής Μάνης, ανήκουν στον 26χρονο.

Τον νεαρό στις 9 Αυγούστου του 2012 απήγαγαν και δολοφόνησαν ο 72χρονος οικογενειακός φίλος και η συμμορία του χωρίς όμως να αποκαλύψουν ποτέ πού έκρυψαν το πτώμα του. Οι αστυνομικοί, έχουν βάσιμες υποψίες ότι τα οστά που εντόπισαν χωρικοί μέσα στο παλιό εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα μπορεί να ανήκουν στον Μάριο και για τον λόγο αυτό ειδοποίησαν άμεσα την οικογένειά του. διαβάστε παρακάτω...





Μάλιστα, οι συγγενείς έχουν δώσει δείγμα DNA έτσι ώστε να υπάρχει γενετικό υλικό για ταυτοποίηση. Οι εκτιμήσεις των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. λένε ότι τα οστά βρέθηκαν την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου στην περιοχή Λαγκαδά, που δεν λειτουργεί εδώ και πενήντα χρόνια. Η πρόσβαση μάλιστα γίνεται μέσω ενός δύσβατου μονοπατιού και ελάχιστοι άνθρωποι το επισκέπτονται τα τελευταία χρόνια.

Η υπόθεση εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ καθώς στην ευρύτερη περιοχή της Μάνης, σύμφωνα με μαρτυρίες, εντοπίζεται για τελευταία φορά το στίγμα του 26χρονου και συνεπώς η ανεύρεση των συγκεκριμένων οστών δημιουργεί βάσιμες υποψίες ότι πιθανότατα πρόκειται για τα οστά του νεαρού καθώς έχουν περάσει πέντε χρόνια από την ημέρα της εξαφάνισης του.



Το ιστορικό της υπόθεσης

Ο Μάριος Παπαγεωργίου εξαφανίστηκε το καλόκαίρι του 2012. Συγκεκριμένα στις 9 Αυγούστου του 2012, ο νεαρός άντρας είχε φύγει με το αυτοκίνητό του από το Διακοφτό Αχαΐας, όπου έκανε διακοπές με τη μητέρα του, με προορισμό το Αίγιο. Την επομένη τα ξημερώματα, η μητέρα του δέχτηκε τηλεφώνημα από τους απαγωγείς του, οι οποίοι της ζήτησαν λύτρα 620.000 ευρώ για να τον απελευθερώσουν.

Η μητέρα του Μάριου αρχικά δεν επικοινώνησε με την αστυνομία αλλά στράφηκε στο κοντινό της περιβάλλον για την ανεύρεση του γιού της.

Τον Οκτώβριο του 2012 και αφού η μητέρα του Μάριου είχε απευθυνθεί και στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η αστυνομία κατάφερε να φτάσει στην άκρη του νήματος καθώς στο αυτοκίνητο του άτυχου νέου είχε εντοπιστεί μια μεγάλη κηλίδα αίματος και από τις εργαστηριακές εξετάσεις αποδείχθηκε πως ανήκε στον 26χρονο. Το πτώμα του, όμως, ακόμη και σήμερα δεν έχει εντοπιστεί.

Πηγή: athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Σας ενδιαφέρει: Αυτοί οι φοιτητές θα πάρουν φέτος επίδομα 1.000 ευρώ!

Πότε ξεκινάνε οι εγγραφές των επιτυχόντων στα ΑΕΙ;

Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά! Ραγδαίες εξελίξεις