Θρίλερ στη Κρήτη: Γυναίκα κάλεσε κλαίγοντας την Αστυνομία για βοήθεια και μετά συνέβη το... απρόβλεπτο!

Θρίλερ στη Κρήτη: Γυναίκα κάλεσε κλαίγοντας την Αστυνομία για βοήθεια και μετά συνέβη το... απρόβλεπτο!
Συναγερμός έχει σημάνει από το βράδυ του Σαββάτου σε αστυνομία και ΕΜΑΚ μετά την κλήση της μιας γυναίκας η οποία με κλάματα ζητούσε βοήθεια! Λίγο αργότερα διακόπηκε τελείως η τηλεφωνική επικοινωνία κι από τότε αγνοείται!

Με το πρώτο φως της ημέρας συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που αργά το απόγευμα του Σαββάτου κάλεσε τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης ανάγκης 112 και ζήτησε βοήθεια.



Στα τυφλά!
Η επιχείρηση, ωστόσο, είναι πολύ δύσκολη και ουσιαστικά γίνεται... στα τυφλά όπως αναφέρουν οι αρχές. Κι αυτό διότι η γυναίκα δεν πρόλαβε να δώσει ακριβή στοιχεία για την θέση που βρίσκεται ή για το είδος της βοήθειας που χρειάζεται, αφού η τηλεφωνική επικοινωνία διεκόπη.

Το μόνο που γνωρίζουν οι αστυνομικοί και το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ που συνδράμει στις έρευνες είναι πως η γυναίκα πραγματοποίησε την κλήση ενώ βρίσκονταν μεταξύ Σταλίδας και Μοχού.



Η κλήση αναστάτωσε μεταξύ άλλων τις αρχές καθώς από την άλλη γραμμή η γυναίκα έκλαιγε και με σπαστά αγγλικά ζητούσε βοήθεια.

Οι αρχές ελπίζουν πως κάποιοι τουρίστες που διαμένουν μαζί με την αγνοούμενη στο ίδιο ξενοδοχείο και ανήκουν στο ίδιο group, ίσως δώσουν κάποια στοιχεία που ενδεχομένως βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Σήμερα οι έρευνες που γίνονται υπό την ευθύνη του αστυνομικού τμήματος Χερσονήσου, θα επικεντρωθούν στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου.

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Είναι οριστικό! Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz έδωσε τέλος στη σχέση του!


Απίστευτο δημόσιο ξέσπασμα από την Ρούλα Κορομηλά: «Περιμένω την ποινή τους…»


Το πραγματικό σώμα της Έλενας Ράπτη χωρίς ρετούς – Τα συμπεράσματα δικά σας!


Τα καλύτερα μας σήμερα:


Η θαυματουργή δίαιτα για την κατακράτηση υγρών! Ξεφούσκωσε στο λεπτό!


Swimsuit Trends: 5 μαγιό που πρέπει να φορέσεις φέτος!


Η άσκηση που θα σου χαρίσει επίπεδη κοιλιά σε μία μόλις εβδομάδα! Ξεκίνα από σήμερα!