Θρίλερ στον Γέρακα! Άγρια δολοφονία ιερέα - Βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του!

Θρίλερ στον Γέρακα! Άγρια δολοφονία ιερέα - Βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του!



Σοκ προκαλεί το άγριο έγκλημα με θύμα τον ιερέα Ιερόθεο Καμίτση που λειτουργούσε στον Αγιο Γεώργιο Πεντέλης.

Ο 46χρονος παπάς βρέθηκε νεκρός και δεμένος χειροπόδαρα στις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα μέσα στο διαμέρισμά του στην οδό Ναυπλίου στον Γέρακα.






Χθες το βράδυ τον αναζητούσε ένας φίλος του αρχιμανδρίτης και ανησύχησε πολύ όταν δεν μπορούσε να τον εντοπίσει πουθενά. Οσο οι ώρες πέρναγαν, η ανησυχία μετατράπηκε σε αγωνία και έτσι ο αρχιμανδρίτης ειδοποίησε την αστυνομία που έφτασε στο διαμέρισμα της οδού Ναυπλίου λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Οι αστυνομικοί μόλις μπήκαν μέσα αντίκρισαν ένα μακάβριο θέαμα. Ο πατήρ Ιερόθεος ήταν άγρια δολοφονημένος στο κρεβάτι του. Στο διαμέρισμα δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης, παρά μόνο ένα σπασμένο έπιπλο και ένα μαξιλάρι γεμάτο αίματα μέσα στο μπάνιο.






Ο θάνατός του προήλθε από ασφυξία και εικάζεται ότι χρησιμοποιήθηκε το μαξιλάρι. Το θύμα ήταν δεμένο με κορδόνια παπουτσιών και φορούσε πιτζάμες.
Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια

και από τα πρώτα ευρήματα έχουν αποκλείσει ως κίνητρο τη ληστεία. Σύμφωνα με εκτιμήσεις δράστης του εγκλήματος είναι γνωστός του 46χρονου ιερέα. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλεια Αττικής.

Σε αυτό το διαμέρισμα στην οδό Ναυπλίου βρέθηκε άγρια δολοφονημένος ο ιερέας











Πηγή: Protothema.gr







Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Οι πυροσβέστες βρήκαν το κορμάκι της κόρης μου, ανάμεσα…» – Συγκλονίζει ο πατέρας της 12χρονης που κάηκε ζωντανή στην Κατερίνη!

Ο “καθηγητής”, η φοιτήτρια και το ξύλο που (δεν) βγήκε απ’ τον παράδεισο

Σοκάρει η ανακοίνωση των γιατρών του ΚΑΤ: Έτσι σκοτώθηκε τελικά το 6χρονο αγόρι στην Κηφισιά