Τι ισχυρίζεται ο άνθρωπος που πέταξε τον σκύλο από τον τρίτο όροφο;

Τι ισχυρίζεται ο άνθρωπος που πέταξε τον σκύλο από τον τρίτο όροφο;
Την αποψή του για το πως συνέβησαν τα γεγονότα που καταγράφηκαν στο βίντεο με τον σοβαρότατο τραυματισμό του σκυλιού, που έπεσε από τον τρίτο όροφο, δίνει ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, στο οποίο συνέβη το περιστατικό.
Ο Χρήστος Ζαρίφης, υποστηρίζει ότι προσπάθησε να βγάλει το σκυλί από το διαμέρισμα αλλά και πως ο άνθρωπος που κατέγραψε το επεισόδιο το έκανε με δόλο. Μιλώντας στην κάμερα του Alpha, επισημαίνει πως “Πριν πέσει ο σκύλος βρίσκεται σε ένα κάγκελο με πολύ μικρό πλάτος, στην κουπαστή και με τα τέσσερά του πόδια. Πόσο να αντέξει, να ισορροπήσει;”.

Ακόμα προσθέτει: ¨”Χρησιμοποίησα για ασπίδα μια αλουμινένια σκάλα και έτσι όπως το έσπρωχνε είχε στη γωνία του μπαλκονιού, μια μοκέτα τυλιγμένη. Σκαρφάλωσε αστραπιαία στη μοκέτα και βρέθηκε στην κουπαστή του μπαλκονιού σε ένα πλάτος γύρω στα 10 εκατοστά.”

Παράλληλα, ο Χρήστος Ζαρίφης, καταγγέλλει πως δέχτηκε εκτός από προπηλακισμούς και ξυλοδαρμό. “Ο κόσμος με έβριζε έτοιμος να με κατασπαράξει, έφαγα από ένα τύπο σωματώδη δύο μπουνιές στην πλάτη και μια γερή στο κεφάλι

Οι γείτονες που ήταν μάρτυρες στο περιστατικό συνεχίζουν να καταγγέλλουν πως ο ιδιοκτήτης του ακινήτου, ευθύνεται για τον βαρύτατο τραυματισμό του σκυλιού. “Ο κύριος αυτός που έριξε το σκυλί –γιατί το έριξε ό,τι και να λέμε- το εξώθησε στο να πέσει, έπρεπε να προσαχθεί σε αυτόφωρο” λέει μια γειτόνισσα που ήταν μάρτυρας στο επεισόδιο.


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Δύσκολες ώρες για τον Δημοσθένη Βεργή στις φυλακές Κορυδαλλού!

«Τους έδωσαν λεφτά για να…» – Απίστευτη αποκάλυψη για τον δεσμό Λιάνη-Σπυρόπουλου 20 χρόνια μετά…

«Θα μας καλημερίζει με την βλεφαρίδα κάγκελο…»: Πολύ σκληρή κριτική στην Καινούργιου λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής της!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Αυτό δεν το περιμέναμε! Δείτε με ποιον παρουσιαστή θα συνεργαστεί ο Γιώργος Λιάγκας!

Ζώδια: Αυτές είναι οι σημαντικές ημερομηνίες του φετινού Αυγούστου

Τα πιο in fashion καλοκαιρινά πουκάμισα των Stradivarius με λιγότερα από 16 ευρώ!