Το σπαρακτικό μήνυμα της Ασπασίας Μπόγρη που πυροβολήθηκε από τον πατέρα της

Το σπαρακτικό μήνυμα της Ασπασίας Μπόγρη που πυροβολήθηκε από τον πατέρα της
Η κοπέλα που πριν από 2 χρόνια είχε πυροβοληθεί από τον ίδιο της τον πατέρα, σήμερα συγκινεί με το χαμόγελο και το μήνυμά της.

Η Ασπασία Μπόγρη είχε συγκλονίσει με την ιστορία της, όταν τον Αύγουστο του 2013 στο Άργος, ο πατέρας της την πυροβόλησε 2 φορές εξ επαφής για να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγό του.

Η 19χρονη σήμερα κοπέλα, βρίσκεται σε γνωστό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα κι από το πλευρό της δεν λείπει στιγμή, η μητέρα της Σπυριδούλα Φατούρου, που προσπαθεί να την κάνει να χαμογελά με όποιον τρόπο γίνεται. Την φωτογραφία με το χαμόγελό της και το αισιόδοξο μήνυμά της, πόσταρε στο Facebook η μητέρα της.

Δείτε τι έγραψε:

"στα 17 μου, με πυροβολησε ο πατερας μου με δυο σφαιρες κοντα στο κεφαλι.....πεθανα κ επανηλθα....Μπηκα στη μοναδα για 7 μηνες!!!!!!!Καθε λιγο κ λιγακι ελεγαν στη μαμα μου να μπει να με αποχαιρετησει.....Επανηλθα!!!!Εδω κ 26 μηνες νοσηλευομαι στο ANIMUS.....Δυσκολα,παλευω να ξαναβρω τον εαυτο μου κ το μυαλο μου....Δεν μιλω....δεν κινω τιποτε....οταν ποναω δεν μπορω να πω ουτε που,ουτε ποσο.....Συνεχως εχω θεματα.....κανω ατυπες επιληπτικες....καποιες φορες κ κρισεις τρομου.....Απο το πρωι εως το απογευμα κανω θεραπειες,με οσα προβληματα εχω.....μπορω δεν μπορω....θελω δεν θελω....εξαλλου δεν εχω αλλη επιλογη!!!!!! Αφου λοιπον μπορω εγω να χαμογελω.....μπορεις κ εσυ!!!!!!! Ναι σε σενα το λεω εκει εξω.....Μην τα παρατατε....Χαμογελατε....Αν κατι σας παει στραβα....χαμογελατε στραβα. Και μην πει καποιος αν υπαρχει Θεος......Κοιταξε με κ θα καταλαβεις........ Με αγαπη ........................ΑΣΠΑ"

post

Δείτε ακόμη: Ευχάριστα νέα! Το συγκινητικό μήνυμα της Ντένιας Παράσχη – Ποια η πορεία της υγείας της;

Δείτε ακόμη: Έκκληση βοήθειας! Κοινοποιήστε το!

Δείτε ακόμη: Ξεσπάει μέσα από τις φυλακές η μητέρα της μικρής Άννυ για τον Νικολάι… Τι αποκάλυψε!