«Τους είπα ότι θα τον σκοτώσουν!» Αποκάλυψη - βόμβα από φοιτητή του Βαγγέλη Γιακουμάκη! Όλα όσα καταγγέλλει!

«Τους είπα ότι θα τον σκοτώσουν!» Αποκάλυψη - βόμβα από φοιτητή του Βαγγέλη Γιακουμάκη! Όλα όσα καταγγέλλει!
Για τα βασανιστήρια που περνούσε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης αλλά και για τις προειδοποιήσεις που έκανε χωρίς αποτέλεσμα μίλησε στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά” ο Νίκος Δάβρης, συμφοιτητής του από την γαλακτοκομική σχολή. Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Παπανδρέου! Έφυγε από την ζωή η …

Ο ίδιος κατήγγειλε χαρακτηριστικά πως είπε στους υπεύθυνους ότι «αν δεν προσέξουν ή θα τον χτυπήσουν σοβαρά ή ακόμα και θα τον σκοτώσουν»! Διαβάστε παρακάτω...

Ο Νίκος Δάβρης είπε μεταξύ άλλων στα “Αποκαλυπτικά”: «Κάθε τρεις και λίγο απόπειρα εξευτελισμού του. Αυτό με την ντουλάπα, με βίαιο χτύπησα στο σβέρκο, με κλεισίματα του νερού κατά τη διάρκεια του μπάνιου του. Εκείνος έλεγε ότι όλα πάνε καλά και δεν θα επέτρεπε σε κανέναν να μάθει το τι περνούσε. Όταν έμαθα για τον θάνατο του Βαγγέλη, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι τον “φάγανε”.

Βόμβα στην αγορά: Κλείνει κορυφαία εταιρεία! Η είδηση που θα στεναχωρήσει όλη την νεολαία στην Ελλάδα!

Εγώ αμέσως κινητοποιήθηκα και πήγα και ενημέρωσα την υπεύθυνη της εστίας και μετά κατευθείαν τον διευθυντή της σχολής. Τους είπα ότι “προσέξτε γιατί πάνω είναι ένα παιδί που βασανίζεται”, είπα το όνομα του Βαγγέλη, και ότι αν δεν προσέξουν ή θα τον χτυπήσουν σοβαρά ή ακόμα και θα τον σκοτώσουν”».

«Βόμβα» από τον Γιάννη Καλλιάνο: Έρχεται ραγδαία επιδείνωση του καιρού! Πτώση της θερμοκρασίας ακόμη και έως 10 βαθμούς κάτω!