Τραγική ειρωνία: Το συγκλονιστικό στάτους των δύο αδικοχαμένων παιδιών στην Μυτιλήνη λίγο πριν σκοτωθούν σε τροχαίο! (photos)

Τραγική ειρωνία: Το συγκλονιστικό στάτους των δύο αδικοχαμένων παιδιών στην Μυτιλήνη λίγο πριν σκοτωθούν σε τροχαίο! (photos)
Στο πένθος έχει βυθιστεί η Μυτιλήνη μετά τον τραγικό χαμό της 16χρονης Δήμητρας Χατζηγιαννάκη και του 15χρονου Μάριου Χουλιάρα, οι οποίοι ήταν μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο.H Δήμητρα και ο Μάριος ήταν ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, το οποίο μάλιστα διατηρούσε και κοινό προφίλ στο Facebook.

Το μοιραίο βράδυ, η Δήμητρα, ο Μάριος, τα δυο αδέλφια του Μάριου (με τον έναν ήταν δίδυμοι) και άλλος ένας νεαρός, είχαν βγει για να διασκεδάσουν, χωρίς κανείς να φαντάζεται τι θα επακολουθήσει, όταν το αυτοκίνητο που φέρεται να οδηγούσε ο 20χρονος αδερφός του Μάριου, έκανε βουτιά θανάτου στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ FACEBOOK:

Ωστόσο αυτό που συγκλονίζει, είναι τα post που είχαν δημοσιεύσει στο κοινό τους προφίλ στο Facebook η 16χρονη Δήμητρα και ο 15χρονος Μάριος, τρεις περίπου μέρες πριν τον θάνατό τους.

Στο ένα post που δημοσιεύτηκε στις 8 Δεκεμβρίου, είχαν ανεβάσει μια φωτογραφία που την «αφιέρωναν» σε έναν φίλο τους, και έγραφε:

«Αν μια μέρα η ταχύτητα με σκοτώσει, εσύ μην κλάψεις, διότι εγώ εκείνη την ώρα γελούσα».

Στο άλλο post που δημοσιεύτηκε στις 9 Δεκεμβρίου, τα παιδιά είχαν ανεβάσει μια φώτο με ένα ποίημα για την «μητέρα», καθώς η 16χρονη Δήμητρα είχε χάσει πριν χρόνια την μητέρα της με αποτέλεσμα να την μεγαλώσει ο αδερφός της, ο οποίος είναι συγκλονισμένος από την τραγωδία.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Απαγωγή θρίλερ μικρού κοριτσιού στο λιμάνι του Πειραιά! Την έβαλαν με το ζόρι σε ένα βανάκι και…

Χριστουγεννιάτικες αγορές: Οι πιο πρωτότυπες ιδέες για απίστευτα δώρα!

Κυτταρίτιδα τέλος! Με αυτό το σπιτικό scrub θα ξεχάσεις και το όνομά της!