Τραγωδία στην Μυτιλήνη: Σπαράζει καρδιές ο αδελφός και... κηδεμόνας της νεκρής 15χρονης: \"Βλέπω το προσωπάκι της Δήμητρας στο νεκροτομείο και..\"

Τραγωδία στην Μυτιλήνη: Σπαράζει καρδιές ο αδελφός και... κηδεμόνας της νεκρής 15χρονης: \
Ο άγουρος έρωτας του Μάριου και της Δήμητρας έμελλε να μην κρατήσει αρκετά, αφού ο θάνατος τους πήρε στην αγκαλιά του, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο στη θάλασσα, στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Οι συγκλονιστικές πτυχές της υπόθεσης προκαλούν σοκ στην ελληνική κοινωνία, καθώς οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ένας 20χρονος, μεγάλος αδερφός του 15χρονου που σκοτώθηκε, ενώ δίπλα στο άτυχο αγόρι, στο πίσω κάθισμα εκτός από το κορίτσι του, καθόταν και ο δίδυμος αδερφός του! Συνοδηγός ήταν άλλος 20χρονος, φίλος των παιδιών. Οι δυο 20χρονοι πρόλαβαν και άνοιξαν τις πόρτες του δίθυρου αυτοκινήτου, ενώ με την βοήθεια άνδρα του Λιμενικού Σώματος που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο λιμάνι και έπεσε στη θάλασσα, αλλά και τριών μεταναστών που επίσης βρισκόταν εκείνη τη ώρα εκεί, προσπάθησαν να βγάλουν από το βυθισμένο αυτοκίνητο τα τρία παιδιά, που προφανώς είχαν εγκλωβιστεί. Μετά από προσπάθειες κατάφεραν να διασώσουν τον έναν 15χρονο.

Η ιστορία των δυο παιδιών συγκλονίζει το πανελλήνιο, ενώ το ίδιο συγκλονιστικός είναι και... Δείτε τη συνέχεια στο athensmagazine.gr

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Αίσχος! Ηλικιωμένος σάτυρος στα Πατήσια έδινε χρήματα σε 9χρονο κοριτσάκι για να τον αγγίζει!

Η ΕΜΥ προειδοποιεί: Έρχονται χιόνια από σήμερα! Σε ποιες περιοχές

Κάντε γιορτές γιατι μετά μας περιμένουν εκλογές στις 22 Ιανουαρίου! Για διαβάστε την ανάλυση