Τραγωδία δίχως τέλος! Ο 20χρονος οδηγός του μοιραίου αμαξιού δεν ξέρει για τον θάνατο της Πέλας

Τραγωδία δίχως τέλος! Ο 20χρονος οδηγός του μοιραίου αμαξιού δεν ξέρει για τον θάνατο της Πέλας
Δεν γνωρίζει ότι η 18χρονη φίλη του, Πέλα Κουτεντάκη δεν είναι πια στη ζωή, ο 20χρονος οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που συνεχίζει να νοσηλεύεται μετά το τραγικό τροχαίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού neakriti.gr, ο νεαρός , ο οποίος φέρει ελαφρά τραύματα ,δεν έχει μάθει ακόμη την τραγική κατάληξη της κοπέλας για να μην «πέσει» ψυχολογικά.

060716162402_2201.jpg
Την Τετάρτη, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη Πέλα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Μοιρών.
Τραγικές φιγούρες οι γονείς αλλά και η αδελφή της, που με λυγμούς είπαν «αντίο» στο πανέμορφο κορίτσι το οποίο έφυγε νωρίς και δεν πρόλαβε να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα.

Λίγες ώρες πριν την κηδεία της ο θείος της και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, αποχαιρέτησε την ανιψιά του με μία συγκλονιστική ανάρτηση στο facebook: «Ένα ακόμα θύμα προστέθηκε στη λίστα των θυμάτων της ασφάλτου, της αγαπημένης μας ανιψιάς Πέλας.

060716162405_5102.jpg
Θα λείψει σε όλους μας το χαμόγελό της, η ευγένεια και η διακριτικότητα που την έκανε ξεχωριστή. Οι γονείς της, τα αγαπημένα μας ξαδέρφια Γρηγόρης και Αγάπη έχουν δύσκολο δρόμο μπροστά τους. Είμαστε δίπλα σας»!

Η άτυχη 18χρονη έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος φίλος της ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε στην άκρη του δρόμου.

060716162404_4166.jpg

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Φρίκη στο Περιστέρι: Πατέρας βίαζε την ίδια του την κόρη για πάνω από ένα χρόνο


Σπάραξαν καρδιές στην κηδεία της 18χρονης Πέλας! Τραγικές φιγούρες οι γονείς και η αδελφή της…


Αποκάλυψη – σοκ για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη: Οι Κρητικοί τύλιξαν πετσέτα στον λαιμό του και τον κρέμασαν από τον δεύτερο όροφο!


Τα καλύτερα μας σήμερα:


Επιτέλους! Η Νωαίνα αποκάλυψε την ιστορία που κρύβεται πίσω από το μουστάκι…


Το δημόσιο μήνυμα του Νίκου Σαμοΐλη για την Αννίτα Πάνια και το «ευχαριστώ» – Σε αμηχανία η παρουσιάστρια!


Μίνα Αρναούτη: Η φωτογραφία όλο νόημα και τα τρυφερά της λόγια μέσα από το νοσοκομείο -Η αντίδραση της Φρόσως