Τραγωδία Ν.Σμύρνη! Η κηδεία των 8χρονων που σκότωσε ο πατέρας τους! Υποβασταζόμενη η οικογένεια...

Τραγωδία Ν.Σμύρνη! Η κηδεία των 8χρονων που σκότωσε ο πατέρας τους! Υποβασταζόμενη η οικογένεια...
Σε κλίμα οδύνης οικογένεια και συγγενείς - Τραγική φιγούρα η μητέρα των παιδιών - «Αχ, διδυμάκια μου, ήσασταν τα πιο όμορφα παιδιά», φώναξε η θεία τους, με τρεμάμενη φωνή - Αντί στεφάνων, ζητήθηκε να δοθούν χρήματα στο Σύλλογο για το Παιδί και την Οικογένεια «Ηλιαχτίδα» στη Νέα Σμύρνη

Σε κλίμα οδύνης οικογένεια και συγγενείς είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο, στα δίδυμα αδέρφια που έφυγαν τόσο άδοξα από τη ζωή, όταν ο πατέρας τους έβαλε φωτιά στο διαμέρισμάτους.

Τραγική φιγούρα η μητέρα των παιδιών. Αμίλητη, υποβασταζόμενη από συγγενείς, δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί.

«Αχ, διδυμάκια μου, ήσασταν τα πιο όμορφα παιδιά», φώναξε η θεία τους, με τρεμάμενη φωνή.


Στο Κοιμητήριο, συμμαθητές των άτυχων παιδιών κρατούσαν λουλούδια στα χέρια, με τη θλίψη να είναι ζωγραφισμένη στα μάτια τους.

Η οικογένεια, αντί στεφάνων, ζήτησε να δοθούν χρήματα στο Σύλλογο για το Παιδί και την Οικογένεια «Ηλιαχτίδα» στη Νέα Σμύρνη.


Το χρονικό της τραγωδίας


Το πρωί του Σαββάτου η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην οδό Κοραή 21 στη Νέα Σμύρνη και όταν έφτασε και ολοκληρώθηκε η κατάσβεσή της βρέθηκαν τόσο ο πατέρας όσο και τα παιδιά χωρίς τις αισθήσεις τους.

Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή ο πατέρας και τα δύο παιδιά πέθαναν από την εισπνοή καπνού λόγω της φωτιάς.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το σώμα του πατέρα ήταν μαυρισμένο, ενώ τα παιδιά είχαν μόνο μαύρες παλάμες όταν εντοπίστηκαν πίσω από την πόρτα στο δωμάτιο. Κάτι που εκτιμάται ότι οφείλεται στην προσπάθεια τους να βγουν από το δωμάτιο, κάτι που δεν πέτυχαν μιας και η πόρτα ήταν κλειδωμένη.

Στο διαμέρισμα βρέθηκαν δεκάδες σημειώματα του πατέρα στα οποία μεταξύ άλλων έγραφε: «τι να την κάνω τη ζωή μου, δεν αντέχω άλλο».

Δείτε φωτογραφίες











Πηγή : Protothema.gr