Τραγωδία στη Μυτιλήνη: Η μάνα δεν κατόρθωσε να σώσει τα παιδιά της από την φωτιά!

Τραγωδία στη Μυτιλήνη: Η μάνα δεν κατόρθωσε να σώσει τα παιδιά της από την φωτιά!

Οι δύο άντρες αντιμετώπιζαν προβλήματα νοητικής στέρησης και η ηλικιωμένη μητέρα τους δεν μπόρεσε να τους βγάλει έξω πριν εγκλωβιστούν στις φλόγες και χάσουν την ζωή τους


Ανείπωτη τραγωδία στον Πολιχνίτο Λέσβου. Δύο αδέλφια ηλικίας 56 και 54 ετών κάηκαν κυριολεκτικά ζωντανοί πριν προλάβουν να βγουν από το σπίτι το οποίο διέμεναν μαζί με τη μητέρα τους.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 02:30 τη νύχτα σε οικία κοντά στις εργατικές κατοικίες Πολιχνίτου και στο σημείο έσπευσαν δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, οι οποίοι έσβησαν τις φλόγες. Διαβάστε παρακάτω...

Μετά την κατάσβεση, ωστόσο, ανέσυραν νεκρούς τους δύο άνδρες, καθώς εγκλωβίστηκαν στις φλόγες, ενώ κατέρρευσε και η οροφή της οικίας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατά την διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης η τραγική μητέρα φώναζε τα συνεχώς τα ονόματα των δύο αγαπημένων της αγοριών. Γείτονες λένε στο protothema.gr ότι το σπίτι ήταν παλιό και κακοσυντηρημένο.






Τα δύο αδέλφια - που αντιμετώπιζαν προβλήματα νοητικής στέρησης - ζούσαν μαζί με την ηλικιωμένη μητέρα τους. Δυστυχώς η μεγάλη ηλικία της και τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει δεν της επέτρεψαν να βγάλει έξω από το φλεγόμενο σπίτι τα δύο της παιδιά.

Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς η άτυχη μητέρα Α.Κ. - που πριν μερικά χρόνια είχε χάσει το σύζυγό της - μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης σοκαρισμένη και με σοβαρό πρόβλημα υγείας.







Προανάκριση για την πυρκαγιά διενεργείται από το ανακριτικό της Πυροσβεστικής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και με βάση τη μαρτυρία της άτυχης γυναίκας η πυρκαγιά προκλήθηκε από αναμμένο καντήλι.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τραγωδία στην Ζάκυνθο: Απανθρακώθηκε 26χρονος οδηγός

Μωράκι επιβίωσε κλεισμένο σε σακούλα επί τρεις ημέρες – Το πέταξε η ίδια του η μάνα!

Συνεχίζει το… έργο του ακάθεκτος! – Έκαψε άλλα δυο οχήματα ο εμπρηστής της Πάτρας