Την Τρίτη η επιδότηση σίτισης και το επίδομα ενοικίου

Την Τρίτη η επιδότηση σίτισης και το επίδομα ενοικίου
Την Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016, θα ενεργοποιηθεί, για 18η φορά, η κάρτα αλληλεγγύης, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Το ποσό που θα πιστωθεί για την επιδότηση σίτισης ανέρχεται σε 13.500.850,00 ευρώ και αφορά 120.097 δικαιούχους του προγράμματος για την "Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης".

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για την οικονομική ενίσχυση που δίδεται, μέσω της κάρτας και αποτελεί την επιδότηση σίτισης που λαμβάνουν οι παραπάνω δικαιούχοι και η οποία ανέρχεται στο ποσό των 70–220 ευρώ το μήνα, ανάλογα με το πόσο χαμηλό είναι το εισόδημα που έχουν δηλώσει.

Παράλληλα, την Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016, θα γίνει η 16η καταβολή του επιδόματος ενοικίου στους δικαιούχους του προγράμματος για την "Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης", των οποίων η αίτηση έχει εγκριθεί. Το ποσό των 2.177.187,66 ευρώ πιστώνεται στους λογαριασμούς 17.411 ιδιοκτητών ακινήτων. Σημειώνεται ότι η καταβολή του επιδόματος ενοικίου εξαρτάται από την ορθή καταχώρηση, με ευθύνη των δικαιούχων, των στοιχείων για τα μισθωτήρια και τους ιδιοκτήτες των μισθωμένων κατοικιών

Πηγή: Athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του μικρού Μπεν! Τι συμβαίνει στην Κω και τι λέει η Βρετανική αστυνομία για το που βρίσκεται θαμμένος;

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: Έρχεται στην Ελλάδα το καιρικό φαινόμενο «Ωμέγα μπλοκ»!

Νέο επίδομα 600 ευρώ! Ποιοι το δικαιούνται, μέχρι πότε οι αιτήσεις