Ύποπτος και για φόνο ο «δράκος του Αμαρουσίου» - Δες τις τελευταίες εξελίξεις!

Ύποπτος και για φόνο ο «δράκος του Αμαρουσίου» - Δες τις τελευταίες εξελίξεις!
Ο 30χρονος «δράκος» του Αμαρουσίου με τις τουλάχιστον πέντε σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον γυναικών θεωρείται ύποπτος για την δολοφονία της 69χρονης συνταξιούχου Ελευθερίας Αγραφιώτου. Οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι εντόπισταν το πτώμα της άτυχης γυναίκας, που είχε εξαφανιστεί από τις 21 Απριλίου, έχουν ενδείξεις πως πρόκειται για σεξουαλικό έγκλημα. Η 69χρονη βρέθηκε στο κλιμακοστάσιο του κτιρίου, στη συμβολή των οδών Χατζηαντωνίου και Δημητρίου Ράλλη στο Μαρούσι, που οδηγεί από το 2ο στο 3ο υπόγειο γκαράζ. Ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσιεύει το thetoc.gr ο δράστης είχε βγάλει το παντελόνι και το εσώρουχο της. Τα παπούτσια της ήταν πεταμένα σε κοντινή απόσταση. Δίπλα της είχε την τσάντα, με την ταυτότητά της, το κινητό της τηλέφωνο και άλλα προσωπικά αντικείμενα. Το θύμα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αυτοψίας, φαίνεται να έχει δεχθεί ισχυρά χτυπήματα στο κεφάλι και στη συνέχεια έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Ο χώρος που εντοπίστηκε είναι τυφλός και σκοτεινός καθώς δεν χρησιμοποιείται συχνά. Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για έναν «παρθένο» χώρο, με τα συνεργεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών να προβαίνουν σε λεπτομερή εξερεύνηση αναζητώντας αποτυπώματα και γενετικό υλικό του δράστη, όπως και στα ρούχα του θύματος. Το ίδιο θα κάνει και ο ιατροδικαστής κατά τη διάρκεια της νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστώσει, αν το θύμα έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση και να πάρει δείγματα γενετικού υλικού.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση να εμπλέκεται στην υπόθεση ο 30χρονος Εμ. Κ., χωρίς προς το παρόν να έχουν κάποιο στοιχείο που να τον συνδέει. Αναμένουν τα αποτελέσμα των εγκληματολογικών εργαστηρίων, αναζητούν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων και του σούπερ μάρκετ που βρίσκεται πάνω από τον χώρο που εντοπίστηκε η σορός, ενώ αναμένεται να συνεχίσουν την ανάκριση του υπόπτου. Το συγκεκριμένο κτίριο βρίσκεται πολύ κοντά στα σημεία δράσης του 30χρονου, εκεί όπου εκδηλώθηκαν οι τουλάχιστον πέντε σεξουαλικές επιθέσεις, κάτι που έχει προκαλέσει το ερευνητικό ενδιαφέρον των αστυνομικών.

Το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε στο τρίτο υπόγειο πάρκινγκ ενός κτιρίου στο Μαρούσι στο οποίο, στον δεύτερο και πρώτο όροφο βρίσκετε το πάρκινγκ σούπερ μάρκετ. Η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί 34 ημέρες νωρίτερα. Κατά τη διάρκεια εκπομπής της δημοσιογράφου Αγγελικής Νικολούλη, υπάλληλος του καταστήματος είχε ειδοποιήσει για ένα αυτοκίνητο που μοιάζει με εκείνο της 69χρονης. Πράγματι στις 14 Μαίου εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της στο 2ο υπόγειο γκαράζ. Είναι απορίας άξιο πως κανείς δεν έψαξε και δεν αναζήτησε την άτυχη γυναίκα μόλις έναν όροφο πιο κάτω.

Χθες το απόγευμα ένα στέλεχος της επιχείρησης πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητό του, αντελήφθη την δυσάρεση οσμή που αναδυόταν από τον συγκεκριμένο χώρο και ειδοποίησε την αστυνομία. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας άνοιξαν την πόρτα του κλιμακοστασίου που οδηγεί στο 3ο υπόγειο γκαράζ, το οποίο δεν χρησιμοποιείται, και εντόπισαν στην κατάληξή του τη σορό της άτυχης γυναίκας σε προχωρημένη σήψη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αυτό το βιβλίο διάβαζε ο «δράκος» του Αμαρουσίου για το πώς να εξοντώσει τις γυναίκες! Ποιο είναι…



Νεκρή και βιασμένη βρέθηκε τελικά η εύπορη Αθηναία Ελευθερία Αγραφιώτη – Τι αποκάλυψε η Νικολούλη…



Φρικτό έγκλημα στην Αταλάντη: Γιατρός «σιδέρωσε» με ατμοσίδερο την σύντροφό του