Υπόθεση Κώστα Πολύζου: Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι της μητέρας του με την Αγγελική Νικολούλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπόθεση Κώστα Πολύζου: Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι της μητέρας του με την Αγγελική Νικολούλη (ΒΙΝΤΕΟ)
Επί πέντε χρόνια απηύθυνε εκκλήσεις προκειμένου να βρεθεί ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας του παιδιού της. Δεν δίσταζε να βγαίνει στην τηλεόραση και μεταξύ λυγμών να ζητά βοήθεια. Πίσω όμως από τα δάκρυα και τις κραυγές κρυβόταν μια φρικτή αλήθεια.
«Εμείς αυτό που θέλουμε είναι το παιδί μας»... έλεγε κλαίγοντας η μητέρα του Κωστή Πολύζου στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, προσπαθώντας να ρίξει στάχτη στα μάτια των Αρχών.

«Να βρεθούν αυτοί», «το παιδί μου έγινε άγγελος» έλεγε όταν έβγαινε στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» και επέμενε ότι τα πράγματα έχουν όπως ακριβώς εκείνη τα έχει πει, παρά τις πιέσεις της δημοσιογράφου.

Δείτε ακόμη: Κωστής Πολύζος: Τα ψεύτικα δάκρυα της μάνας στο «Φως στο Τούνελ» – «Εκλιπαρούσε» για το παιδί της!

Χθες όμως, αποκαλύφθηκε η αλήθεια. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τόσο της ίδιας όσο και του πατριού του άτυχου 23χρονου, με κατηγορίες που είναι ιδιαίτερα βαριές: Ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, πλαστογραφία, περιύβριση νεκρού και ψευδορκία.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η μητέρα σκότωσε τη νύχτα της 18ης Φεβρουαρίου του 2011 τον Κωστή χτυπώντας τον στο κρανίο με θλων όργανο.

Ακούστε τις «κραυγές» της μάνας, που ζητούσε «βοήθεια» στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα οικογενειακά εγκλήματα που συγκλόνισαν το Πανελλήνιο! Τους στέρησαν την ζωή οι δικοί τους άνθρωποι… (VIDEOS)