Η 31χρονη Κέιτι Μπέρι αποφάσισε να βγει ραντεβού μέσω του Plenty of Fish, με έναν τύπο που της άρεσε όμως το ραντεβού τους δεν είχε αίσιο τέλοΑφού συναντήθηκαν σε pub και τα ήπιαν, τον προσκάλεσε σπίτι της για να συνεχίσουν την κουβέντα τους.

Εκεί όπως η ίδια περιέγραψε σε status της στο Facebook, άρχισαν να συζητούν και να βλέπουν video επί τέσσερις ώρες στο You Tube, πίνοντας ποτά παράλληλα.
«Τα πηγαίναμε πραγματικά καλά, αλλά ανακαλύψαμε πως μεταξύ μας δεν υπήρχε τίποτα σεξουαλικό. Στις 2 τα ξημερώματα, αποφάσισα πως είχε πιει πολύ και έπρεπε να πάω για ύπνο. Τότε αυτός μεταμορφώθηκε. Με άρπαξε βίαια από πίσω πιάνοντας με από το στήθος και με βίασε. Την επόμενη μέρα ξύπνησα με hangover και έτσι δεν πήγα στο νοσοκομείο.Δεν είχα συνειδητοποιήσει ακόμα την έκταση των τραυμάτων στον κόλπο, στη μήτρα και στην κλειτορίδα μου. Δεν πήγα καν στην αστυνομία γιατί ήταν λάθος μου που τον έφερα σπίτι» λέει η 31χρονη, προσθέτοντας πως:

«Μου έδωσε λάθος όνομα και τηλέφωνο και διέγραψε το προφίλ στο site γνωριμιών. Δεν είχα καμία απόδειξη για το τι μου έκανε! Δεν είχα καν DNA γιατί έβαλε προφυλακτικό!».

Η Μπέρι ανέβασε τις φώτο έξι μήνες μετά τον βιασμό της (που έγινε τον περασμένο Οκτώβριο) όταν έμαθε πως ο ίδιος άνδρας, συνελήφθη πριν μήνες, επειδή επιτέθηκε με παρόμοιο τρόπο σε άλλες δυο γυναίκες, αλλά δεν θα κατηγορηθεί καθώς έχει πολλά χρήματα και υψηλό κοινωνικό στάτους.

Δείτε τι έγραψε στο Facebook μαζί με τις φωτογραφίες:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Σπαρακτικό μήνυμα από τον “μπαμπά” του “Χαμόγελου του παιδιού” μέσα από το νοσοκομείο! “Τρέμω για…”

Δάσκαλος ασελγούσε σε μαθήτριες δελεάζοντάς τις με γλυκά- Χαμός με τα όσα έδειξαν οι κρυφές κάμερες

«Δεν θα έκανε ποτέ κακό στον εαυτό του»: Η θεία του Γιακουμάκη σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της…

loading...