Ακόμα ένα περιστατικό ομαδικού βιασμού συγκλονίζει την Ινδία. Αυτή τη φορά θύμα ήταν μια 15χρονη κοπέλα από την περιοχή Νανπάρα, η οποία αφού βιάστηκε ομαδικά από τρεις άντρες οι οποίοι στη συνέχεια την σκότωσαν.

Η 15χρονη κοπέλα από την περιοχή Νανπάρα της Ινδίας όταν βγήκε από το σπίτι της για να πάει να συναντήσει έναν από τους φερόμενους δράστες, ωστόσο στο σημείο συνάντησης περίμεναν ακόμα δυο άντρες. Η κοπέλα απήχθη από τους άντρες και κρατήθηκε για αρκετές ώρες. Οι άντρες αφού βίασαν την κοπέλα, την στραγγάλισαν και στη συνέχεια την κρέμασαν από ένα δέντρο ώστε να κάνουν την πράξη αυτή να φανεί ως αυτοκτονία.

Η αστυνομικές αρχές στη Νανπάρα έχουν ήδη πραγματοποιήσει δυο συλλήψεις από το ίδιο χωριό, ενώ έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τον τρίτο άντρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsonly.gr ο πατέρας της κοπέλας κατήγγειλε στην αστυνομία πως οι τρεις κατηγορούμενοι είχαν προσπαθήσει να απαγάγουν την κόρη του νωρίτερα εκείνη την εβδομάδα.

Πριν από λίγα χρόνια ο ομαδικός βιασμός, τα βασανιστήρια και η δολοφονία μιας φοιτήτριας είχε προκαλέσει σάλο σε όλη τη χώρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

H συγκινητική απόφαση της γυναίκας του Νικολόπουλου – Θα δωρίσουν τα όργανα της κόρης τους!

Ο δολοφόνος μισούσε την Αγραφιώτου: Η μεγάλη αποκάλυψη της Αστυνομίας!

Για πρώτη φορά: Ο αδερφός του «Δράκου του Αμαρουσίου» σπάει τη σιωπή του! «Θα ήθελα να…» (VIDEO)

 

loading...