\"Είχε μακριά μαλλιά, μούσι και ύψος...\" - Αυτός είναι ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη! Ανατριχιαστική μαρτυρία

\
Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε με καθαριστή του τομέα 7, όπου δολοφονήθηκε άγρια η Δώρα Ζέμπερη.

Εργάζεται μέχρι τις δύο το μεσημέρι και έβλεπε το θύμα να επισκέπτεται συχνά το μνήμα του φίλου της Σαββατοκύριακα, πρωινές ώρες. Δύο μέρες μετά τον φόνο, αφού έφυγαν οι αστυνομικοί από τον χώρο, ειδικό συνεργείο ανέλαβε να καθαρίσει τα ματωμένα ίχνη της δολοφονίας. Οι εργαζόμενοι όμως δεν βρήκαν κάποιο άλλο στοιχείο που να οδηγούσε στα χνάρια του δράστη. διαβάστε παρακάτω...

«Φως στο Τούνελ»: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την δολοφονία της Δώρα Ζέμπερη! To τηλεφώνημα που «πάγωσε» το πλατό!
Η συνομιλία της δημοσιογράφου με μία ακόμη μάρτυρα, φέρνει στο φως λεπτομέρειες για την παρουσία ενός περίεργου ατόμου.



Ένας άνδρας είχε σταματήσει στον τάφο που επισκεπτόταν η Δώρα. Στην μάρτυρα έκανε εντύπωση το εχθρικό του ύφος. Είχε ύψος 1.75, μακριά μαλλιά και μούσι. Φορούσε τζιν παντελόνι και τζιν μπουφάν. Την κοίταξε άγρια και έφυγε από την κεντρική πύλη. «Δεν τον είχα ξαναδεί ποτέ πριν εδώ και μου φάνηκε πολύ παράξενος. Μου κίνησε την περιέργεια γιατί φαινόταν αγχωμένος, σαν να έψαχνε κάτι. Αν τον έβλεπα σε φωτογραφία σίγουρα θα μπορούσα να τον αναγνωρίσω», είπε χαρακτηριστικά.

Όλοι στο νεκροταφείο αναρωτιούνται ποιος να είναι ο δράστης και αναφέρουν ότι παράξενο έχουν δει.

«Γιορτάζω τα πρώτα γενέθλια της δεύτερης ζωής μου…» – Το… μοναχικό μήνυμα γενεθλίων του Υπάτιου Πατμάνογλου που «γονατίζει» το facebook!

Ένα ιδιαίτερο πρόσωπο κίνησε την περιέργεια ενός μάρτυρα που μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη. Έκανε λόγο για ένα άτομο που εμφανίστηκε πρωινές ώρες στο νεκροταφείο, προσπάθησε να αποφύγει τον κόσμο που βρισκόταν εκεί και να περάσει απαρατήρητο. Μπήκε από την πίσω είσοδο και για τις κινήσεις του έχει ενημερωθεί η Αστυνομία.



Η Δώρα Ζέμπερη ήταν γνωστή φυσιογνωμία στα καταστήματα που βρίσκονται πέριξ του νεκροταφείου. Ιδιοκτήτρια ανθοπωλείου ανέφερε πως την συναντούσε συχνά όταν πήγαινε να αγοράσει λουλούδια για το μνήμα του φίλου της.

Η δημοσιογράφος επικοινώνησε και με τον πατέρα της Δώρας. Εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην Ελληνική Αστυνομία και απηύθυνε έκκληση σε όποιον είδε κάτι να μη φοβηθεί και να μιλήσει. Πιστεύει πως κάποιος περίμενε την κόρη του για να της κάνει κακό. Αναφέρθηκε στην αναστάτωση που δημιουργήθηκε τις πρώτες μέρες των ερευνών με τις λάθος πληροφορίες που έδωσε. Ισχυρίστηκε πως για εκείνον σταμάτησε ο χρόνος όταν έμαθε για το χαμό του παιδιού του και ήταν λογικό να μπερδευτεί.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα! Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία;