Μπυραρία 1920: Γεύσεις από τον περασμένο αιώνα...

Μπυραρία 1920: Γεύσεις από τον περασμένο αιώνα...
1920

Ένας από τους ωραιότερους κήπους της Αθήνας περιτριγυρίζει την ατμοσφαιρική μονοκατοικία των αρχών του περασμένου αιώνα, δημιουργώντας το υπέροχο περιβάλλον της Μπυραρίας 1920 στα σύνορα Χαλανδρίου-Αγίας Παρασκευής. Ο ιστορικός ανεμόμυλος στο πλάι, τα ψηλά δέντρα, ο καταπράσινος, δροσερός χώρος, η ωραία χαλαρή μουσική και η άψογη, φιλική εξυπηρέτηση ενθουσιάζουν και ξεκουράζουν τους επισκέπτες του θέρους (και όχι μόνο).

Δοκιμάστε κότσι με πατάτες τηγανητές, το πιάτο - υπογραφή του σεφ, αλλά και συκώτι κρασάτο, σουβλάκι 1920, οσομπούκο, σύγκλινο Μάνης με αυγά και ποικιλίες από επιλεγμένα τυριά και λουκάνικα.

Διαλέξτε επίσης μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από μπύρες -μοναστηριακές, σκούρες ή ξανθιές, weisse, καπνιστές, lager, σπέσιαλ- αλλά και εξαιρετικό κρασί.

To 1920 αναλαμβάνει επίσης γάμους, βαπτίσεις και events στην αίθουσα δεξιώσεων που είναι ειδικά διαμορφωμένη στο πίσω μέρος του χώρου, ενώ ο δροσερός και ήσυχος κήπος είναι ιδανική επιλογή για επαγγελματικά δείπνα.

New Image

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το 1920 πληκτρολογήστε www.1920.gr ή στη κάντε like στη σελίδα μας στο facebook: www.facebook.com/pages/1920-BeerRestaurant-Official/138480509501129