Τα «StarandMr GS Hellas 2015» πραγματοποιήθηκαν στο «Άσπρο Πιάτο – Mansion» στην Γλυφάδα

Τα «StarandMr GS Hellas 2015» πραγματοποιήθηκαν στο «Άσπρο Πιάτο – Mansion»  στην Γλυφάδα
Στο «Άσπρο Πιάτο – Mansion» στην Γλυφάδα πραγματοποιήθηκε ο τελικός του διαγωνισμού ομορφιάς που εμπνεύστηκε ο πρόεδρος του Grande Secreto MediaGroup , Γιώργος Κούβαρης , τα «StarandMr GS Hellas 2015».

Όλοι περίμεναν με αγωνία τους νικητές , που θα ξεχωρίσουν από τους υπόλοιπους , και θα καταφέρουν να διαγωνιστούν με τα χρώματα της Ελλάδας σε παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς.

DSC_0266

Με μότο «Όταν η Ομορφιά έχει Άποψη» και φέτος τα «Star και Mister G.S Hellas 2015» κατάφεραν να δείξουν ότι η ομορφιά εκτός από λαμπερή έχει και άποψη . Όπως και τα προηγούμενα 5 χρόνια έτσι και φέτος την κριτική επιτροπή πλαισίωσαν άνθρωποι των Τεχνών και των Γραμμάτων. Φέτος η χρονιά αφιερώνεται στις αλλαγές που ήρθαν ραγδαία για την Ελλάδα. Το 2015 είναι μία χρονιά αλλαγών , τόσο σε πολιτικό επίπεδο , όσο και ψυχολογικό , για τους Έλληνες πολίτες , αφού βλέπουμε ότι σε Ελλάδα και Ευρώπη υπήρξε μία αλλαγή «μοντέλου» διακυβέρνησης , και θέλησε να μπει ένα φρένο στην λιτότητα.

DSC_0365

Τα «StarandMr GS Hellas 2015» δημιουργώντας και αυτά με τον δικό τους τρόπο , και με όπλο την ομορφιά , σηματοδοτούν και φέτος αυτές τις νέες αλλαγές , και αφιερώνονται ως η χρονιά των αλλαγών!

DSC_0413

Η επιτυχία του τελικού θεωρούταν βέβαιη, καθώς ο διοργανωτής Γιώργος Κούβαρης είχε ξεπεράσει κυριολεκτικά τον εαυτό του τους τελευταίους μήνες, προκειμένου να λάμψει η ομορφιά τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας, με προσεγμένες επιλογές στα πρόσωπα των διαγωνιζομένων, στους χώρους, στους συνεργάτες του, στη διοργάνωση γενικά, κάτι στο οποίο ανταποκρίθηκαν ήδη σημαντικά ονόματα από διάφορους χώρους (σόουμπιζ, τέχνης, γραμμάτων, μίντια κ.λπ.).

DSC_0668

 

Ένα σημαντικό κομμάτι αποτέλεσε η κριτική επιτροπή η οποία αποτελείτο από επιφανή πρόσωπα όπως: ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΥΒΑΡΗ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ TAE KWO DO) , ΑΞΙΑ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ (TOP MODEL & ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ) ,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ (ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ DSS SECURITY), ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ JULY2 (ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΜΟΔΑΣ), IΩΑΝΝΑ – ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΧΡΙΣΤΙΔΟΥ JULY2 (ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΜΟΔΑΣ) , ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΝΙΔΗΣ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ – SYLD) ,ΠΕΝΥ ΣΤΑΘΑΚΗ (ΗΘΟΠΟΙΟΣ) , ΜΑΡΑ ΜΠΕΚΑ (ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ) , ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΜΟΥ (ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ-ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ),ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΑΛΑΤΗΣ (ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ), ΙΡΙΔΑ ΣΠΑΝΕΑ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ-ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ) ,ΣΑΣΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ (Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας &MissYoung 1984) , ΑΚΗΣ ΤΣΙΛΙΜΠΑΡΗΣ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΡΑΚΟΘΕΩΡΙΕΣ), ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ), ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΕΚΔΟΤΗΣ) , ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΡΩΤΟΥ (MissPhotomodelGsHellas2013).

DSC_1086

Η παρουσίαση του διαγωνισμού έγινε από τον Γιώργο Κούβαρη και την ηθοποιό –παρουσιάστριαΣόφηΖαννίνου , όπου για δεύτερη χρονιά παρουσίασε μαζί με τον διοργανωτή την μεγάλη γιορτή της ομορφιάς. Μετά το τέλος της βραδιάς ο κ.Κούβαρης μας δήλωσε τα εξής :

«Σε μια Ελλάδα που τα capitalcontrols έγιναν καθημερινός τρό- πος ζωής και διαβίωσης εμείς τα Star και Mr GS Hellas 2015, ως θεσμός, δώσαμε τη δικιά μας μάχη με όπλο την ομορφιά και φυσικά μετά τη χθεσινή βραδιά μόνο νικητές θα μπορούσε να πει κανείς πως βγήκαμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο κόσμος ξέχασε έστω για λίγο τη σκληρή πραγματικότητα και ήταν μαζί μας για να αναδείξουμε νέες και νέους που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα σε παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς, αφού ως θεσμός ανήκουμε επίσημα στην παγκόσμια ομοσπονδία ομορφιάς. Το μότο του διαγωνισμού μας είναι όταν η ομορφιά έχει άποψη, πράγμα που σημαίνει όταν η ομορφιά μετουσιώνεται σε άποψη, τότε μπορούμε να μιλάμε για γνήσιο ανθρώπινο κεφάλαιο. Η επιλογή των finalist του μεγάλου τελικού ήταν άκρως αυστηρή, γιατί στόχος μας είναι να δημιουργούμε όχι μόνο στάτους ομορφιάς αλλά κυρίως ανθρώπους νέους που με αφετηρία την ομορφιά τους είναι σε θέση να προάγουν πολιτισμό έχοντας, ως υπόβαθρο, μια άποψη στηριγμένη σε βάσεις γνωσιολογικές και κυρίως πνευματικές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μας τους υποστηρικτές, γιατί σε μια Ελλάδα βαλλόμενη πίστεψαν σε εμάς, και ο καθένας χωριστά με το δικό του μοναδικό τρόπο συνέβαλε στην επίτευξη των Star και Mr GS Hellas 2015. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον «χρυσό» υποστηρικτή μας κ. Νίκο Κουφογιάννη, πρόεδρο της φαρμακευτικής εταιρείας S.M. Pharmaceuticals και τους «αργυρούς» υποστηρικτές μας Νίκο και Αποστόλη Φώτη, ιδιοκτήτες του Ομίλου Λαδόκολλα».

DSC_9549

FashionEditor ήταν ο Μιχάλης Καρατζάς ,MakeupArtist η Δέσποινα Μαραβέλη , και Leaderhairdresserο Γιάννης Γρίμπιλας (Κομμωτήριο DIVANI CARAVEL) , αλλά και τα Ι.Ε.Κ. Ξυνή Γλυφάδας.

Τα φορέματα των Finalist σχεδίασαν οι July2 (Κωνσταντίνος Στεφάνου και Ιωάννα Ελισάβετ Χριστίδου). Τις ανδρικές εμφανίσεις επιμελήθηκαν οι ΑφοίΣπανίδη (SupportYourLocalDj’s).Τα μαγιό του τελικού προσέφεραν οι : APPLE για τα γυναικεία μαγιό, και η IMPETUS για τα αντρικά μαγιό , από τον ΟΜΙΛΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ MEGA EMPORIO S.A.Ενώ τα προιόντα ομορφιάς ήταν προσφορά από την Seventeen και την Radiant.

DSC_0869

Την βραδιά έντυσαν με την φωνή τούς μέσα από specialact που ετοίμασαν μόνο για το κοινό των «Star&Mister G.S. Hellas 2015» οι τραγουδιστές : Γεωργία Ράππου , MariosBrasil , Βασιλική Μπέλου , Αναστασης , και η Άντζυ Καρέζη , ενώ ondecks o βραβευμένος DJ Κωνσταντίνος Βούλγαρης (Docta) .

Κλείνοντας όλα τα μοντέλα πόζαραν στον φακό των απόλυτων fashionphotographers Πάνου Γκέκα και Ντίνα Σταματάκου. Ο ήχος και το φώς ήταν από την εταιρεία «G.A PRODUCTIONS» και τον Κύριο Άγγελο Ζάνγκο.

DSC_0668

Τα 10 κορίτσια και τα 8 αγόρια που κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να μαγέψουν με την ομορφιά και την άποψη τους την κριτική επιτροπή ήταν οι εξής :

Κορίτσια :


Star G.S. Hellas 2014

Κωνσταντίνα Κορομηλά

2ndStarG.S. Hellas 2014

Μπρέντα Ιακούνινα

MissG.S. Hellas 2014

ΦωτεινήΜπαρνάσα

2nd Miss G.S. Hellas 2014

ΜαρίαΠέτση

Miss Young G.S. Hellas 2014

ΑλεξάνδραΟυδρά

2nd Miss Young G.S. Hellas 2014

ΝικολέταΚαρύκα

Miss Photomodel G.S. Hellas 2014

ΑναστασίαΝτότσικα

2nd Miss Photomodel G.S. Hellas 2014

ΈλεναΟυδρά

Miss Body G.S. Hellas 2014

ΆνναΧουντάλα

G.S. Model of the year 2014

ΕιρήνηΤουγλή

Αγόρια :


Mr. G.S. Hellas 2014

Σπύρος Παπακωνσταντίνου

2ndMr. G.S. Hellas 2014

ΓιώργοςΚαλοπαστάς

Mr. Young G.S. Hellas 2014

ΑναστάσηςΠοτσέπης

2nd Mr. Young G.S. Hellas 2014

ΣτέλιοςΚαλογεράς

Mr. Body G.S. Hellas 2014

ΚώσταςΦλυτζάνης

G.S. Model of the year 2014

ΦαίδροςΔημητρίου

Mr. Photomodel G.S. Hellas 2014

ΔιονύσηςΠροκόπης

2nd Mr. Photomodel G.S. Hellas 2014

ΜάξιμοςΓιαγκιτζόγλου