Δεν το λέμε εμείς, το λέει ο κόσμος του Marie-Claire Dance Studio. Η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες επηρεάζονται από την εξωτερική τους εμφάνιση περισσότερο από τους άντρες.

Πιο συγκεκριμένα, μελέτες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες που δεν αγαπάνε και δεν αισθάνονται άνετα με το σώμα τους εκπέμπουν αρνητικά συναισθήματα. Αναπτύσσουν άμυνες ακόμα και σε ένα φλερτ η μια νέα γνωριμία γιατί εφόσον δεν είναι αποδεκτές από τον ίδιο τους τον εαυτό, θεωρούν ότι δεν θα είναι αποδεκτές και από το αντίθετο φύλο.

Εμείς στο Marie Claire Dance Studio το καταλαβαίνουμε, το κατανοούμε και το σεβόμαστε.

Δεν μένουμε όμως εκεί.

Εδώ στο Marie-Claire Dance Studio, για πρώτη φορά συνδυάζουμε ένα καταπληκτικό πακέτο για τις γυναίκες που τόσο αγαπάμε. Εδώ θα βρείτε ένα πρόγραμμα γυμναστικής που ο συνδυασμός του κάνει θαύματα στο γυναικείο σώμα.

Θέλετε σμιλεμένο, σφιχτό, δυνατό και γεμάτο αντοχή σώμα; Θέλετε να αποκτήσετε το σώμα της χορεύτριας; Ένας είναι ο απόλυτος συνδυασμός Zumba – Balletoning. Ναι, αυτή είναι η μαγική συνταγή που κάνει θαύματα και με αποτελέσματα σε σύντομο διάστημα, αν συνδυάζεται και με σωστή διατροφή. Και ποιος θα σας καθοδηγήσει σε θέματα διατροφής;

Το Marie-Claire Dance Studio φυσικά, γιατί για πρώτη φορά σχολή χορού συνδυάζει το απόλυτο πρόγραμμα εκγύμνασης μαζί με εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής.

Τι σας προσφέρουμε…

2 ώρες Zumba + 2 ώρες Balletoning + Πρόγραμμα διατροφής από 140€ ΜΟΝΟ 65€

Η προσφορά ισχύει μέχρι τέλος Δεκεμβρίου

Τι κάθεστε λοιπόν; Ελάτε να σας γνωρίσουμε από κοντά.

marieclairedancestudio.gr

loading...