Με αφορμή την 25η Νοεμβρίου «Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών» πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την ενημέρωση του νέου κύκλου ψυχο-εκπαιδευτικού προγράμματος στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη από τη W.I.N. HELLAS με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας Schwarzkopf στο πλαίσιο του Παγκόσμιου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, «Million Chances». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στην Ακαδημία ASK με προσκεκλημένους από το χώρο των ΜΜΕ, τοπικούς Φορείς, καθώς και εκπροσώπους και την επιστημονική ομάδα της W.I.N HELLAS. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στη Θεσσαλονίκη το σεμινάριο πραγματοποιείται στο Πολυδύναμο Κέντρο Πρόνοιας υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμαριάς.

Η Αγγελική Γραμμόζη Trade Marketing & Business Intelligence Manager Henkel Hellas παρουσιάζει το πρόγραμμα Million Chances στις προσκεκλημένες της εκδήλωσης.
Η Αγγελική Γραμμόζη Trade Marketing & Business Intelligence Manager Henkel Hellas παρουσιάζει το πρόγραμμα Million Chances στις προσκεκλημένες της εκδήλωσης.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ψυχο-εκπαιδευτικό πρόγραμμα της W.I.N HELLAS, στόχος του οποίου είναι η ενδυνάμωση των γυναικών μέσα από θέματα που αγγίζουν τις προσωπικές σχέσεις, την οικογένεια, την επικοινωνία, τα συναισθήματα, τις αλλαγές, την ανάπτυξη προσωπικότητας και άλλα συναφή. Καθώς και για το «Million Chances», μια νέα καμπάνια που «αγκαλιάζει» και απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες με βασική μέριμνα την ενδυνάμωσή τους με οποιοδήποτε τρόπο. Βασικό μήνυμα της καμπάνιας «Million Chances» από την εταιρεία Schwarzkopf είναι: “LETS TURN NO CHANCE INTO A MILLION CHANCES”. Η Πρόεδρος και Ιδρύτρια της ΜΚΟ W.I.N. Hellas, κα Μάντα Τσαγκιά – Παπαδάκου καλωσόρισε τους προσκεκλημένους παρευρέθηκε στην εκδήλωση και δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη. Το πρόγραμμα έχει εξαιρετική επιτυχία και η οικογένεια της WIN Hellas έχει αποκτήσει πολλά νέα μέλη. Ελπίζω όλες οι κυρίες που συμμετέχουν στα σεμινάρια να βοηθηθούν. Θέλω να πετύχουν στη ζωή τους, να έχουν αυτοπεποίθηση και να μπορούν να κάνουν όνειρα ξανά. Το πρόγραμμα αυτό είναι κάτι που κάνουμε μέσα από την καρδιά μας και γι’ αυτό το λόγο, χαιρόμαστε πολύ όταν το πιστεύουν και άλλοι».

Από αριστερά: Στρατηγούλα Βαμβαλή,  Head of Marketing Beauty Retail Henkel Hellas, , Έβελυν Γράμμου Customer Marketing Manager Direct-SKP Brands Henkel Hellas, Ιωάννα Κουρνούτη, Brand Manager Coloration Beauty Retail Henkel Hellas, Αγγελική Γραμμόζη, Trade Marketing & Business Intelligence Manager Henkel Hellas, Γιώργος Τσουνάκης, General Manager Beauty Care Professional Henkel Hellas, Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου, Πρόεδρος και Ιδρύτρια της WIN HELLAS, Βάσω Λιάφου, Μέλος της Επιστημονικής Ομάδας της WIN HELLAS, Έλλη Αγγελιδάκη, Αννίτα Ναθαναήλ
Από αριστερά: Στρατηγούλα Βαμβαλή, Head of Marketing Beauty Retail Henkel Hellas, , Έβελυν Γράμμου Customer Marketing Manager Direct-SKP Brands Henkel Hellas, Ιωάννα Κουρνούτη, Brand Manager Coloration Beauty Retail Henkel Hellas, Αγγελική Γραμμόζη, Trade Marketing & Business Intelligence Manager Henkel Hellas, Γιώργος Τσουνάκης, General Manager Beauty Care Professional Henkel Hellas, Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου, Πρόεδρος και Ιδρύτρια της WIN HELLAS, Βάσω Λιάφου, Μέλος της Επιστημονικής Ομάδας της WIN HELLAS, Έλλη Αγγελιδάκη, Αννίτα Ναθαναήλ

Οι εκπρόσωποι της Henkel Hellas και του Προγράμματος Million Chances για την Ελλάδα, συμπληρώνουν: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που το Million Chances εγκαινιάστηκε με αυτόν τον τρόπο στην Ελλάδα. Μέχρι στιγμής, ο κόσμος το έχει αγαπήσει πολύ και το έχει υποστηρίξει. Η εταιρική κοινωνική ευθύνη είναι πολύ σημαντική για την εταιρία και στο μέλλον μας περιμένουν πολλά ακόμη projects κοινωνικής προσφοράς».

Η Δέσποινα Καμπούρη και η Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου, Πρόεδρος και Ιδρύτρια της WIN HELLAS
Η Δέσποινα Καμπούρη και η Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου, Πρόεδρος και Ιδρύτρια της WIN HELLAS

Πληροφορίες για την εταιρεία Schwarzkopf
Ο χημικός Hans Schwarzkopf ίδρυσε την ομώνυμη εταιρεία το 1898. Αυτός ανακάλυψε και άρχισε να εμπορεύεται το πρώτο σαμπουάν σε σκόνη. Ωθούμενος από το πάθος του για τα μαλλιά και το όραμά του για τον κλάδο, ίδρυσε επίσης μια ακαδημία κομμωτικής το 1927. H εταιρεία Schwarzkopf εκφράζει την καινοτομία, την αξιοπιστία, την ποιότητα, την εμπιστοσύνη και την ικανότητα που αποτελούν και τα θεμέλιά της. Με βασική πηγή έμπνευσης και ώθηση το πάθος για τα όμορφα μαλλιά, η Ακαδημία ASK είναι αναγνωρισμένο κέντρο αριστείας που εμπνέει και εκπαιδεύει κομμωτές σε ολόκληρο τον κόσμο. Η εταιρεία Schwarzkopf εντάχθηκε στον Όμιλο Henkel το 1995.

Για περισσότερες πληροφορίες:

http://www.schwarzkopf.gr

https://www.facebook.com/schwarzkopfgreece

https://www.instagram.com/schwarzkopfgr/

http://www.schwarzkopf-professional.gr

https://www.facebook.com/schwarzkopfprofessionalgreece

https://www.instagram.com/schwarzkopfpro.greece

Πληροφορίες για τη Henkel Hellas
Η Henkel Hellas με παρουσία στην Ελλάδα από το 1968, ανήκει σήμερα 100% στην Henkel AG & Co. H Henkel στην Ελλάδα έχει καταξιωθεί ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους προμηθευτές επώνυμων προϊόντων, δραστηριοποιούμενη στους τρείς επιχειρηματικούς τομείς των Απορρυπαντικών και Καθαριστικών Οικιακής Χρήσης, των Καλλυντικών / Προϊόντων Ομορφιάς & Προσωπικής Φροντίδας και των Συγκολλητικών Τεχνολογιών με καταναλωτικές Συγκολλητικές Ουσίες, και Βιομηχανικά Προϊόντα. Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.gr

Πληροφορίες για τη W.I.N. Hellas
Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση W.I.N. HELLAS* ιδρύθηκε στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2006 από τη Μάντα Τσαγκιά – Παπαδάκου και αριθμεί πλέον περισσότερα από 5.000 μέλη. Η W.I.N. HELLAS δραστηριοποιείται στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας κατά των γυναικών. Σκοπός της είναι να προσφέρει κάθε είδους βοήθεια για την προστασία, θεραπεία και ενδυνάμωση γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.
Μέσω του δικτύου των επιστημονικών συνεργατών της (ψυχολόγων, συμβούλων ψυχικής υγείας κ.α.), η W.I.N. HELLAS προσφέρει ψυχο – κοινωνική στήριξη στις γυναίκες που χρειάζονται βοήθεια. Επιπλέον, παρέχει ψυχολογική στήριξη και νομική συμβουλευτική, μέσω εξειδικευμένων ψυχο – εκπαιδευτικών προγραμμάτων και της πανελλαδικής γραμμής υποστήριξης γυναικών – θυμάτων βίας (210- 8996636).
Παράλληλα, η W.I.N. HELLAS βοηθάει τις γυναίκες που χρειάζονται φιλοξενία σε ξενώνες και νομική καθοδήγηση φέρνοντάς τις σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς και υποστηρικτικές δομές.

Πληροφορίες για την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας, Αλληλεγγύης & Δημόσιας Υγείας του Δήμου Καλαμαριάς
Η  Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας, Αλληλεγγύης & Δημόσιας Υγείας του Δήμου Καλαμαριάς,  μεταξύ των κοινωνικών δράσεων που αναπτύσσει για την ανακούφιση των  ευάλωτων ομάδων των δημοτών της, έχει υπογράψει την «ευρωπαϊκή χάρτα» για την ισότητα των φύλων. «Η  Ευρωπαϊκή Χάρτα για την ισότητα των φύλων στις τοπικές κοινωνίες», εκπονήθηκε από το Συμβούλιο των Δήμων και των περιφερειών της Ευρώπης, σε συνεργασία με φορείς από διάφορες χώρες, με στόχο οι  Δήμοι και Περιφέρειες  να αναλάβουν δέσμευση για την ένταξη της διάστασης του φύλου στις πολιτικές τους, την αξιοποίηση των δυνατοτήτων και των πόρων για την προώθηση της αρχής της ισότητας των φύλων προς όφελος  των πολιτών. Ταυτόχρονα ο Δήμος Καλαμαριάς σύστησε Υπηρεσιακή Μονάδα Πολιτικών Ισότητας των Φύλων και συγκρότησε Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων, η οποία είναι διαπαραταξιακή, ενώ συμμετέχουν σ’ αυτήν εμπειρογνώμονες σε θέματα φύλου και ισότητας,  καθώς και εκπρόσωποι γυναικείων οργανώσεων της περιοχής.

 

loading...