ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ BAZAAR

Μήνυμα ελπίδας και ανθρωπιάς στέλνει τα φετινά Χριστούγεννα ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Ν. Προαστίων, με ένα μεγάλο Φιλανθρωπικό Bazaar, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου και ώρες 17.00-22.00, στη συμβολή των οδών Μεταξά και Παπανδρέου στη Γλυφάδα, στο πλαίσιο της «Κόκκινης Νύχτας»* που διοργανώνει για πρώτη φορά ο Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας.
Με συνέπεια σε μεγάλες δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Ν. Προαστίων -και συγκεκριμένα το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας- στοχεύει με το Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar να συγκεντρώσει όσο περισσότερα είδη πρώτης ανάγκης, ρουχισμό και χρήματα, προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Γλυφάδας.
Εξάλλου, οι άρτια καταρτιζόμενοι και ταλαντούχοι σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ και ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Γλυφάδας θα είναι εκεί για να στηρίξουν με τις δημιουργίες τους τη μεγάλη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και να προσφέρουν με το δικό τους τρόπο στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του bazaar.
Τμήμα Κομμωτικής ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας: Παιδικά χτενίσματα & συμβουλές για όμορφες μαμάδες
Τομέας Παιδαγωγικών ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας: Πρωτότυπες χειροτεχνίες & ευφάνταστα χριστουγεννιάτικα στολίδια
Τομέας Αισθητικής ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Γλυφάδας: Face Painting για τους μικρούς μας φίλους

Για περισσότερες πληροφορίες:
Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Ν. Προαστίων: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117, www.iek-xini.edu.gr

Print
*«Κόκκινη Νύχτα»: Το Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου, στο ξεκίνημα της εορταστικής περιόδου, τα καταστήματα της Γλυφάδας θα παραμείνουν ανοιχτά (προαιρετικά) μέχρι τα μεσάνυχτα.
Ο Δήμος Γλυφάδας καλεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Γλυφάδας να γιορτάσουν το τελευταίο Σάββατο πριν τα Χριστούγεννα στους εμπορικούς δρόμους, με εκπλήξεις και happenings.
Ένα φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο θέαμα με πυροτεχνήματα, συναυλίες, παιδικές παραστάσεις, παρέλαση τυμπανιστών με συνοδεία κόκκινων καπνογόνων, τη φιλαρμονική και τη χορωδία του Δήμου Γλυφάδας να ερμηνεύει Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, το τρενάκι γεμάτο Άγιο-Βασίληδες να περνάει από όλες τις γειτονιές, shows, ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, φουσκωτά παιχνίδια για τα παιδιά, κεράσματα ποπ-κορν, μαλλί της γριάς, ζεστή σοκολάτα, χριστουγεννιάτικο κρασί και δεκάδες άλλες εκπλήξεις.
Η έναρξη θα γίνει στην πλατεία Εσπερίδων στις 5 το απόγευμα, ενώ οι δεκάδες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλη την αγορά της Γλυφάδας, στα πεζοδρόμια μπροστά από τα εμπορικά καταστήματα, μέχρι τα μεσάνυχτα.

loading...