Το φετινό φθινόπωρο στο Ποσειδώνιο, μας περιμένει μία μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη. Αναμενόμενο ήταν ανοίγοντας την πόρτα του, το Ποσειδώνιο, να φιλοξενεί τον αγαπημένο του καλλιτέχνη, Γιάννη Πλούταρχο, ο οποίος κάθε φορά που εμφανίζεται στο αγαπημένο του στέκι, σημειώνει τεράστια επιτυχία. Ωστόσο η μεγάλη ανατροπή, είναι ότι στο πλευρό του θα εμφανίζεται η αγαπημένη του συνάδελφος και φίλη, Πέγκυ Ζήνα, η οποία θα συμπληρώνει ένα δυνατό  team που θα στελεχώνει το αγαπημένο μας νυχτερινό κέντρο. Στο παρελθόν, οι δύο καλλιτέχνες είχαν συνεργαστεί ξανά και όπως ήταν φυσικό, η επιτυχία τους ήταν μεγάλη, γι’ αυτό και περιμένουμε και από τους δύο, ένα εξίσου δυνατό, αν όχι δυνατότερο come back. Πέγκυ Ζήνα και Γιάννης Πλούταρχος είναι πανέτοιμοι να μας χαρίσουν έναν εξαιρετικό χειμώνα διασκέδασης και να αφήσουν το στίγμα τους στη νύχτα και φέτος ανεξίτηλο! Η μεγάλη πρεμιέρα έρχεται στα τέλη Σεπτέμβρη και οι δύο καλλιτέχνες είναι πανέτοιμοι να δώσουν το εναρκτήριο λάκτισμα μιας πραγματικά αξέχαστης σεζόν.

 

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ 2016-2017

Ο Γιάννης Πλούταρχος για ακόμα μία χρονιά θα συνεργαστεί με το αγαπημένο του κέντρο, Ποσειδώνιο. Το Ποσειδώνιο και ο Γιάννης Πλούταρχος, από τα πρώτα επαγγελματικά βήματα του δεύτερου, είναι στενά συνδεδεμένοι, μιας και από το έτος 2000 ακόμα, δύο χρόνια μετά την πρώτη επιτυχία του Γιάννη, το Ποσειδώνιο τον απορρόφησε, δημιουργώντας με τον καλλιτέχνη έναν δεσμό οικειότητας και φιλίας, που δεν μπορούσε βέβαια να μην εξελιχτεί σε απόλυτη επιτυχία.

zina2

Γιάννης Πλούταρχος και Ποσειδώνιο αποτελούν, σε κάθε συνεργασία τους, ένα βαθιά επιτυχημένο δίδυμο που το κοινό λατρεύει. Άλλωστε ο Γιάννης Πλούταρχος με τη λαϊκή του φωνή και τα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί τόσο πολύ από τον κόσμο, είναι ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες του αθηναϊκού κοινού, που φέτος θα έχει την ευκαιρία να τον απολαύσει για ακόμα μία φορά στο αγαπημένο του στέκι, παρέα με μία επίσης αγαπημένη τραγουδίστρια και φίλη του, την Πέγκυ Ζήνα. Να σημειωθεί ότι από το 2005 έως το 2015 ο Γιάννης δεν εμφανιζόταν στο κέντρο, ωστόσο από πέρυσι επέστρεψε δυναμικά στο αγαπημένο του μαγαζί. Πλούταρχος και Ποσειδώνιο έχουν ξεκινήσει έναν δεύτερο κύκλο συνεργασίας που θα μας ξεσηκώσει και πάλι και δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

zina3

ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ZHNA ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ  2016 – 17

Η Πέγκυ Ζήνα, είναι μία από τις πιο αγαπητές Ελληνίδες τραγουδίστριες. Οι επιτυχίες που έχει σημειώσει είναι αμέτρητες και οι εμφανίσεις της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, απορροφούν πολυάριθμο κοινό, το οποίο τη λατρεύει και την ακολουθεί σε κάθε επαγγελματικό της βήμα. ΟΙ συνεργασίες της δεν είναι τυχαίες, μιας και έχει εμφανιστεί δίπλα σε ονόματα που κάθε καλλιτέχνης θα ήθελε, όπως ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Νότης Σφακιανάκης, ο Κώστας Χατζής και πολλοί άλλοι, μεταξύ των οποίων και ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος φέτος, μαζί της θα συμπληρώνει τη δυναμική ομάδα του νυχτερινού κέντρου Ποσειδώνιο. Η επιτυχία τους θα είναι σίγουρη, αφού έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν ξανά και σε προσωπικό επίπεδο είναι δύο πολύ καλοί φίλοι. Περιμένουμε λοιπόν μία πολύ δυνατή ομάδα σε ένα από τα καλύτερα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, που είναι και το αγαπημένο του Γιάννη Πλούταρχου. Το απόλυτο δίδυμο της πόλης έρχεται να μας ξεσηκώσει για τα καλά.

zina1

loading...