Και μόνο το γεγονός ότι άνοιξε εκτός πιάτσας, από μια ομάδα νέων, γεμάτων ενθουσιασμό, παιδιών, με βρήκε από την πρώτη στιγμή θετικά προδιατεθειμένη να ανακαλύψω το ολοκαίνουριο γαστρονομικό στέκι, το Simul, που εκανε την εμφάνισή του σε μια παλιά μονοκατοικία στην Υψηλάντου (πίσω από τον Ευαγγελισμό), ένα βήμα από το Κολωνάκι. Ο χώρος μικρός αλλά προσεγμένος με designάτες λεπτομέρειες, την ώρα που η μικροσκοπική του, καταπράσινη αυλή, με έκανε να ονειρεύομαι από τώρα όμορφα καλοκαιρινά βράδια συντροφιά με τις μοναδικές συνταγές του Νίκου Θωμά, που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει περάσει από μεγάλες κουζίνες (Cookovaya κτλ). Δεν άργησα, λοιπόν, να δώσω το παρών την περασμένη Κυριακή για να πάρω μια γεύση από το μενού του, επιλέγοντας αποκλειστικά τις θαλασσινές του προτάσεις -λόγω σαρακοστής- αν και ομολογώ ότι φλέρταρα πολύ με την ιδέα να… υποκύψω σε πίατα με βάση το κρέας!

Η έμφαση στα τοπικά εποχιακά προϊόντα (η μικρή κάρτα αλλάζει διαρκώς) και η ιδιαίτερη αδυναμία του chef στην ωμοφαγία και την καθαρότητα των γεύσεων, βρήκε τον…διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η νέα συνεργασία έκπληξη της Δέσποινας Βανδή είναι γεγονός! Δείτε πού και με ποιον θα εμφανίζεται

Το θαυμάσιο εστιατόριο που από το 1920 γράφει τη δική του ξεχωριστή ιστορία στον Πειραιά!

Ανακαλύψαμε το Aji sushi bar στην καρδιά της πόλης και τους λόγους για να το κάνουμε στέκι!

loading...