Το απόλυτο all day spot της Γλυφάδας εµπνεύστηκε την ονοµασία του από το οµώνυµο ελληνόφωνο χωριό της Κάτω Ιταλίας. Στα ιταλικά «soleto» σηµαίνει «ηλιόλουστο», στα ελληνικά… σηµαίνει ένας προσεγµένος, άκρως ανανεωµένος χώρος, που προσφέρεται από το πρωί για καφέ, αργότερα για φαγητό µέχρι αργά για ποτό.

soleto

H εποχιακή κάρτα του ιταλικού µενού επιµέλειας του γνωστού chef Μιχάλη Ντουνέτα, εκτός των πολλών γευστικότατων επιλογών µε φρέσκα πάντα υλικά –πολλά εκ των οποίων προέρχονται από το βιολογικό αγρόκτηµα των ιδιοκτητών στις Σπέτσες και µετατρέπονται σε ακαταµάχητες healthy δηµιουργίες–, και καινοτοµεί µε την προσθήκη πολλών πιάτων ηµέρας!

soleto1

Όλα µπορείτε να τα συνδυάσετε µε κάποια από τις πολλές επιλογές σε ετικέτες του ελληνικού ή του ξένου αµπελώνα. Ο δίπλα πλήρως ανακαινισµένος χώρος, το Asian room, κινείται σε περισσότερο exclusive ρυθµούς µε την open kitchen και το ατµοσφαιρικό σκηνικό και συστήνει ένα εκλεκτό µενού µε πιάτα ασιατικής κουζίνας.

soleto2

Στα πολύ δυνατά «χαρτιά» του Soleto, οι εξαιρετικές γλυκές δηµιουργίες του pastry chef, που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο! Τα βράδια, πάλι, η επιβλητική µπάρα του συγκεντρώνει το πιο χαρούµενο crowd της πόλης, που διασκεδάζει µε house cocktails και maistream µουσικές!

soleto3

Info

Από €30. Καθηµερινά 08:00-02:00.

Λαοδίκης 33-35, Γλυφάδα, Τ. 210 9680460,  www.soleto.gr

Facebook: Soleto Restaurant & Bar  

 

athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ της AEGEAN για Ελλάδα από 19€!!!

5 προορισμοί για να αποδράσετε χωρίς αυτοκίνητο!

Ένας μαγευτικός καλοκαιρινός προορισμός 2,5 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα

Tα καλύτερα μας σήμερα:

Αδημοσίευτο βίντεο: Ο Παντελίδης ερμηνεύει με την κιθάρα του το τραγούδι που έγραψε λίγο πριν πεθάνει

Επίθεση της Μαρίας Μπακοδήμου στη Νωαίνα: «Η άλλη η ξεδιάντροπη πήγε και…» (VIDEO)

Δεν έχει ξαναγίνει! Πήραν τηλέφωνο τον Βερύκιο και έβαλε ανοιχτή ακρόαση! Δεν φαντάζεστε ποια ήταν και τι του έλεγε!

loading...