Το χιόνι σκέπασε την Σκόπελο για τα καλά προκαλώντας προβλήματα στο νησί.

Η έντονη χιονόπτωση από εχθές είχε ως αποτέλεσμα το χιόνι σε ορισμένα σημεία να φτάσει το ένα μέτρο. Τα πάντα καλύφθηκαν από χιόνι κι έτσι στις περισσότερες περιοχές η κίνηση των οχημάτων γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες, ενώ τα σχολεία παραμένουν κλειστά στη Γλώσσα και στο Νέο Κλήμα για λόγους ασφαλείας.

Δείτε ακόμη: Περιηγηθείτε στο Μαρόκο μέσα από ένα εντυπωσιακό βίντεο!

Οι φωτογραφίες πάντως από την χιονισμένη Σκόπελο είναι μαγευτικές:

Δείτε ακόμη: Σε ποιές γωνιές της γης οι τουρίστες δεν έχουν πατήσει το πόδι τους;

Το πρωί ο δήμαρχος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: »Αγαπητοί συμπολίτες. Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε όλες τις περιοχές του νησιού μας, παρακαλούμε όπως αποφεύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις στις βασικές αρτηρίες και μεταξύ των χωριών, προκειμένου να αποφευχθούν τα οποία προβλήματα, καθώς επίσης και να διευκολύνετε το έργο καθαρισμού που πιθανόν να χρειαστει. Για ότι χρειαστείτε, μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του Δήμου 2424350101, της Δημοτικής Κοινότητας Γλωσσας 2424033502 και 2424034183, της Τοπικής Κοινότητας Ελιους 2424033689.»

Δείτε ακόμη: Τουριστικό θέρετρο στην Ινδία ξαναφέρνει στη μόδα τον διαλογισμό και σας προσκαλεί να γνωρίσετε τον γκουρού των Beatles!

loading...