Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία! Το Star Wars: The Force Awakens θα είναι μια από τις μεγαλύτερες ταινίες του 2015. Η έβδομη ταινία της σειράς έχουν ήδη προβλέψει ότι θα κάνει εισπράξεις 400.000.000 λίρες το Σαββατοκύριακο της πρεμιέρας ενώ, όταν βγει στις μεγάλες οθόνες αναμένεται να κάνει 1 δισ. (σε λίρες) σε παγκόσμιο επίπεδο μέσα σε ένα μήνα προβολής.

Εντυπωσιακές είναι οι τοποθεσίες που έγιναν γυρίσματα σε όλο τον κόσμο με μερικές από τις πιο καθηλωτικές στην Ισλανδία.

Άμπου Ντάμπι, Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία είναι μερικά από τα μέρη που έγιναν γυρίσματα και μπορείτε να επισκεφτείτε για να τα γνωρίσετε από κοντά.

1. Skellig Michael, Ιρλανδία

Για να δημιουργήσουν την απόκοσμη θέα στις ταινίες Star Wars, οι κινηματογραφιστές έχουν επιλέξει τοποθεσίες που φημίζονται για την άγρια φυσική ομορφιά τους. Ως εκ τούτου, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Ιρλανδία είναι ένας προορισμός για να γυριστούν κάποιες σκηνές. Το νησί Skellig Michael βρίσκεται περίπου οκτώ μίλια ανοικτά των ακτών της κομητείας Kerry στη δυτική Ιρλανδία και η θέα του πράγματι κόβει την ανάσα. Το απομονωμένο νησί επίσης αποτελεί καταφύγιο για προστατευόμενα είδη άγριας φύσης.

2. Λίμνη Mývatn και ηφαίστειο Krafla, Ισλανδία

Πολλές από τις έρημες χειμερινές σκηνές στη νέα ταινία γυρίστηκαν στην Ισλανδία. Η λίμνη και το ηφαίστειο, οι δύο πανέμορφες περιοχές είναι μόλις 14 μίλια μακριά στο βόρειο τμήμα της Ισλανδίας. Η περιοχή είναι γεμάτη κρατήρες, λίμνες και ενεργά ηφαίστεια δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες γι’ αυτές τις σκηνές. Το ηφαίστειο Krafla είναι σήμερα ανενεργό με την τελευταία φορά που εξερράγη να είναι το 1984 αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν πεδία λάβας στην περιοχή. Η λίμνη Mývatn δημιουργήθηκε καλύπτει μια πολύ μεγάλη περιοχή και είναι ένα από τα πιο διάσημα και εντυπωσιακά αξιοθέατα της χώρας. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό σημείο για να δει κανείς το Βόρειο Σέλας.

3. Έρημος Rub’ al Khali, Άμπου Ντάμπι

Οι σκηνές της ερήμου στην καινούρια ταινία γυρίστηκαν στην έρημο Rub ‘al Khali γνωστή επίσης και ως Empty Quarter και είναι δύο ώρες έξω από την πόλη του Abu Dhabi. Εκτός από το να αποτελεί σκηνικό για το Star Wars, οι αμμόλοφοι της ερήμου είναι δημοφιλείς για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Είναι επίσης ένα μέρος για διάφορες δραστηριότητες της ερήμου, όπως ιππασία με καμήλες.

4. Δάσος Dean, Ηνωμένο Βασίλειο

Υπάρχουν εικασίες ότι το δάσος Dean στο Ηνωμένο Βασίλειο θα είναι το έδαφος που κατοικείται από Yoda ή Ewoks στην ταινία. Το δάσος είναι ούτως ή άλλως ιδιαίτερα δημοφιλές καθώς έχουν γίνει και άλλα γυρίσματα τηλεοπτικών εκπομπών. Τα μονοπάτια μέσα στη φύση καθηλώνουν κάθε επισκέπτη.

5. Λίμνη District, Ηνωμένo Βασίλειο

Ως τμήμα της Λίμνης Lake District, το Derwentwater είναι εξίσου δημοφιλές και για τους τους λάτρεις των σπορ και για τους καλλιτέχνες που το απαθανατίζουν. Και όπως φαίνεται θα γίνει ακόμη πιο δημοφιλές με την νέα ταινία του Star Wars όπου θα δούμε να διεξάγονται κάποιες από τις μάχες.

 

newsbeast.gr

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ