Σάββατο, Οκτώβριος 22, 2016

Το Rakkan έριξε άγκυρα στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου με ένα concept που αλλάζει τα μέχρι τώρα δεδομένα του beachlife…(photos)

To πρώτο asian fusion εστιατόριο µε mediterranean προεκτάσεις είναι πλέον γεγονός από τις 15 Ιουνίου στο µυκονιάτικο beachlife και µάλιστα µε υπογραφή Rakkan.

Το «έτερον ήµισυ» του αθηναϊκού resto brand τάραξε τα ήσυχα νερά στο Καλό Λιβάδι µε party, all the time διάθεση και έναν πολυχώρο minimal asian design (υπογράφει το γραφείο «Ρίζος Αρχιτέκτονες»).

Οι κοσµοπoλίτες θαµώνες, από νωρίς απολαµβάνουν healthy ροφήµατα και relaxing µε upper scale service, που συστήνει ένα νέο είδος «comfort zone» µε άνετα sunbeds, opium beds, 4 cabanas και dancefloor.

Η διάθεση απογειώνεται µε signature cocktails (επιµελείται ο Αποστόλης Τσατσίρας) και τις ξένες µουσικές του dj Νίκου Σύρµου, που εναλλάσσονται ανάλογα την ώρα και τον κόσµο, αλλά και parties σε συνεργασία µε το θρυλικό λονδρέζικο nightclub Chinawhite και το Maddox!

Στο εστιατόριο την πρωτοκαθεδρία έχει το µενού που επιµελείται ο executive chef Νίκος Χολέβας και must taste το black cod µε champagne miso και το prime steak ψηµένο στο josper.

Η Rakkan εµπειρία ολοκληρώνεται µε stylish shopping στη Sotris Boutique. Καθηµερινά από τις 10:00 (κουζίνα 13:00-01:00).

Info

Rakkan

Καλό Λιβάδι, Μύκονος,
Τ.22890 72243
www.rakkanrestaurant.gr

Μάθετε τα πάντα για τη Μύκονο στο ολοκαίνουριο Best in Travel   Mykonos που κυκλοφορεί! Κατεβάστε Δωρεάν εδώ!

 

COVER_BEST MYKONOS_2016.indd

πηγή: travelstyle.gr

Αυτά είναι τα 4 κορυφαία spa resorts στην Πελοπόννησο για χαλαρωτικές διακοπές! (photos&prices)

loading...