Η Ryanair ανακοίνωσε πως από 1η Σεπτεμβρίου θα παραχωρεί δωρεάν επιλεγμένη θέση στο αεροσκάφος στα παιδιά έως 12 ετών, ενώ οι γονείς θα πρέπει υποχρεωτικά να πραγματοποιούν κράτηση συγκεκριμένης θέσης.

Η Ryanair εντάσσει τον νέο αυτό κανονισμό, προς την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, καθώς λόγω των ιδιαίτερα γεμάτων πτήσεων κατά την καλοκαιρινή περίοδο (με πάνω από 94% πληρότητα) οι γονείς που δεν επιλέγανε συγκεκριμένη θέση στο αεροσκάφος, δημιουργούσανε καθυστερήσεις στην επιβίβαση για τους υπόλοιπους επιβάτες.

Καθώς το πλήρωμα της Ryanair δεν μπορεί να αλλάξει θέση στους επιβάτες που έχουν ήδη αγοράσει συγκεκριμένη θέση στο αεροσκάφος για να καθίσουνε μαζί οικογένειες που δεν επιλέξανε συγκεκριμένη θέση, ο νέος αυτός κανονισμός  θα συμβάλλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και σε ένα ακόμα πιο ευχάριστο ταξίδι.

H Ryanair προσφέρει μειωμένους ναύλους κατά 10% σε σχέση με πέρυσι, εξοικονομώντας στους γονείς 4€ σε κάθε πτήση.

Οι οικογένειες θα έχουνε την δυνατότητα να επιλέγουνε συγκεκριμένες θέσεις κατά την κράτηση, να κάνουνε check-in έως και 30 ημέρες πριν την αναχώρηση και να ταξιδεύουν με τα παιδιά τους με τους χαμηλότερους ναύλους στην Ευρώπη.

Ο νέος κανονισμός στοχεύει να αναβαθμίσει περεταίρω την ταξιδιωτική εμπειρία, και να αποτρέψει την αλλαγή θέσης στο αεροσκάφος για τους πελάτες που έχουνε αγοράσει ήδη συγκεκριμένη θέση.

Πηγή: travelstyle.gr

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Ποτέ τα σουβενίρ δεν ήταν τόσο ντιζαϊνάτα και μοντέρνα όπως στο See Crete!(photos)

Μονοήμερη σε απόσταση αναπνοής από την Πάτρα! Δείτε μια διαδρομή γεμάτη στάσεις για απολαυστικές βουτιές!(photos)

Μονοήμερη σε ένα πανέμορφο θέρετρο της Πελοποννήσου με θέα τον Αργοσαρωνικό! (photos)

Τα καλύτερά μας σήμερα

Τα πιο πρωτότυπα και in fashion σορτς των Zara! Δες πώς θα τα αποκτήσεις σε χαμηλές τιμές!

Καλοκαιρινή πρόταση: Τσιπούρα στο φούρνο με λαχανικά

Είναι οριστικό! Τέλος η Ναταλία Γερμανού από τη μεσημεριανή ζώνη του «Ε» – Ποιο το τηλεοπτικό της μέλλον

loading...