Η WorldVentures, μία παγκόσμια εταιρεία με ηγετική θέση στον ταξιδιωτικό τομέα των απευθείας πωλήσεων, συνεχίζει την ανοδική της πορεία στη λίστα Global 100 του περιοδικού Direct Selling News – από την 65η θέση το 2014 στη 47η το 2015 και τώρα στην 32η όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη, 7 Απριλίου. Επίσης, η εταιρεία κατετάγη 20η στη λίστα DSN North America 50. Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια της 7ης ετήσιας τελετής DSN Global 100 στο ξενοδοχείο Omni στο Ντάλας, όπου εκατοντάδες στελέχη από τον τομέα των απευθείας πωλήσεων συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τα επιτεύγματά τους. Αυτή είναι η έβδομη συνεχόμενη χρονιά που η WorldVentures αναδεικνύεται από την υψηλού κύρους DSN Global 100, η οποία αναγνωρίζει τις κυριότερες επιχειρήσεις του τομέα, σε διεθνή κλίμακα. Και οι δύο λίστες, Global και North America, βασίζονται στα έσοδα του προηγούμενου έτους.

WV_Logo_Vector_Blue_Vertical
«Καθώς έχουμε γιορτάσει την επέτειο των 10 μας χρόνων το Δεκέμβριο, η αναγνώριση αυτή είναι η επιβεβαίωση ότι είμαστε στο σωστό δρόμο ώστε να κάνουμε τη WorldVentures ένα πασίγνωστο όνομα στον ταξιδιωτικό τομέα των απευθείας πωλήσεων», είπε ο Wayne Nugent, Συν-Ιδρυτής και Διευθύνων Οραματιστής Σύμβουλος της WorldVentures. «Μπαίνοντας στην επόμενη δεκαετία, έχουμε σχέδια να προσφέρουμε στα μέλη μας σε όλο τον κόσμο, συναρπαστικές καινοτομίες, επιχειρηματικές ευκαιρίες και μοναδικές εμπειρίες».
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της WorldVentures, Dan Stammen συμφώνησε λέγοντας: «Τώρα, που είναι η πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ανάπτυξης-ρεκόρ, η WorldVentures εκπληρώνει το όραμα που είχαμε πριν από 10 χρόνια όταν ιδρύθηκε η εταιρεία. Είναι συγκινητικό ότι συνεχίζουμε να διαπρέπουμε και να βρισκόμαστε ανάμεσα στους πιο αξιόλογους του κλάδου».
Ο Πρόεδρος της WorldVentures Holdings, LLC, Eddie Head, προσβλέπει στη συνέχιση της επιτυχίας. «Οι προβλέψεις μας βασίζονται σε ό, τι πιστεύουμε ότι είναι δυνατό να συμβεί».

δ1Σχετικά με τη WorldVentures
Η WorldVentures Marketing, LLC, μια ιδιωτική εταιρεία με έδρα το Plano του Τέξας, είναι ένα παγκόσμιο ταξιδιωτικό club που προσφέρει συνδρομές, οι οποίες παρέχουν ένα μοναδικό συνδυασμό lifestyle προϊόντων και εμπειριών.
Η εταιρεία χρησιμοποιεί το μοντέλο των απευθείας πωλήσεων με ενεργούς Αντιπροσώπους και μέλη σε 29 χώρες.
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε www.worldventures.com.

Σχετικά με το Direct Selling News και τη Global 100
Το Direct Selling News είναι η κορυφαία εμπορική έκδοση για τον τομέα των απευθείας πωλήσεων και η ετήσια λίστα της θεωρείται μια πολύ σημαντική ένδειξη της ισχύος μιας εταιρείας. Στην κατάταξη περιλαμβάνονται δημόσιες και ιδιωτικές εταιρείες. Οι διεκδικητές αρχίζουν να αξιολογούνται από το Δεκέμβριο κάθε έτους και οι νικητές ανακοινώνονται τον επόμενο Απρίλιο, στην τελετή Global 100.

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ