Ρίχνει κι άλλο τις τιμές οι Aegean!Προλάβετε να κλείσετε θέση!

Νέες προσφορές ανακοίνωσε η Aegean με πτήσεις προς Λάρνακα σε τιμές που ξεκινούν από τα 44€. Οι τιμές για τις πτήσεις από τη Λάρνακα προς την Αθήνα διαμορφώνονται στα 34 €.

Αναλυτικότερα, η Aegean Airlines ανακοινώνει νέες χαμηλότερες τιμές για απευθείας πτήσεις από/προςΑθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Ηράκλειο, Μύκονο και Σαντορίνη προς Λάρνακα. Συνολικά οι προσφορές αφορούν σε 50.000 διαθέσιμες θέσεις, για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι 15.06.2016 και για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 01.07.2016 μέχρι 25.03.2017.

Όροι & Προϋποθέσεις:

Aφορά σε απευθείας πτήσεις προς/από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο, Μύκονο και Σαντορίνη προςΛάρνακα. Ισχύει για ναύλους Golight. Aφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και την 15/06/2016 για πτήσεις που εκτελούνται με την Aegean από 01/07/2016 έως και 25/03/2017. Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από €44 για πτήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο, Μύκονο και Σαντορίνη και από €34 για πτήσεις από Λάρνακα στην κατηγορία Golight. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg με ναύλο GoLight.

Κάντε κράτηση εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μην τολμήσεις να βουτήξεις σε αυτές: Οι ακατάλληλες παραλίες της Αττικής

Είσαι άνεργος; Αυτό είναι το ελληνικό χωριό που θέλει νέους κατοίκους και τους προσφέρει δουλειά

Σε ποιο μέρος της Ελλάδας κάνουν πιο συχνά one night stand; Δείτε τι αποκάλυψε πρόσφατη έρευνα!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ