Από την Τίτη Βελοπούλου

Παραδοσιακές ταβέρνες, bar-restaurants νέας γενιάς, γραφικά καφενεδάκια, cozy café bars, ψαγµένα στέκια και ατµοσφαιρικά chalets στη σκιά του Παρνασσού… συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για να γεµίσουµε τις µέρες και τις νύχτες µας στην Αράχωβα!

Ρεπορτάζ-Κείµενο: Τίτη Βελοπούλου (tvelopoulou@dousiscom.gr), Κατερίνα Φωτοπούλου(kfotopoulou@dousiscom.gr)

Φωτογραφίες: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου, Κώστας Καπαρελιώτης, Σοφία Τιµοθέου

Ακουαρέλα

Εδώ και µια δεκαετία παραµένει αγαπηµένο στέκι για την αυθεντική του ατµόσφαιρα, την υψηλή ποιότητα, το άψογο service και το εγγυηµένο κέφι. Η  νύχτα ξεκινά µε ένα υπέροχο δείπνο από τη µικρή αλλά εµπνευσµένη κάρτα, ενώ όσο ο περνάει η ώρα ο χώρος µεταµορφώνεται, τα φώτα χαµηλώνουν, η ένταση και το κέφι ανεβαίνουν στα ύψη… και µαζί και ο κόσµος που λικνίζεται γύρω από την εντυπωσιακή µπάρα, απολαµβάνοντας premium ετικέτες και γευστικά house cocktails! Από €20. Παρ.-Σάβ. από 20:30. Διαθέτει valet parking, ενδείκνυται η κράτηση. (τηλ. 22670 32660)

Παναγιώτα Plus

H Παναγιώτα Plus µας επιφυλάσσει φέτος µεγάλες εκπλήξεις, που θα συζητηθούν! Ο ανανωµένος χώρος της, κερδίζει τις εντυπώσεις, ενώ το µενού που επιµελείται πολυβραβευµένος chef από την Αθήνα, καταφέρνει να αιχµαλωτίζει τον ουρανίσκο! Φυσικά δεν χάνουµε τα  κεφάτα partieς που γινόµαστε όλοι µια παρέα!  (τηλ. 22670 29229)

Εστιατόρια
Αίγλη

Πού αλλού συνδυάζεται µια τόσο ροµαντική σάλα µε ένα υπέροχο τζάκι, εντυπωσιακή θέα και εξαιρετική κουζίνα; Ο chef Δηµήτρης Κάτσιος µας κακοµαθαίνει, µε την ανανεωµένη κάρτα µε παραδοσιακά πιάτα ιδωµένα µέσα από µια πιο δηµιουργική µατιά και εκτελεσµένα σε µια πιο… healthy εκδοχή! Όλα ετοιµάζονται a la minute, ενώ τα περισσότερα ζαρζαβατικά προέρχονται από τον κήπο των ιδιοκτητών. Στα συν, η ενηµερωµένη κάβα µε ετικέτες ελληνικού αµπελώνα! Από €18. Καθηµερινά (χειµερινή περίοδος) 19:00-23:00, Παρ., Σάβ., εορτές 14:00-23:00. (Επ. Οδός Αράχωβας-Επταλόφου, τηλ. 22670 31767, υπεύθυνος εστιατορίου Ιορδάνης Μελίδης)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΕΔΩ.

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ