To DreamTrips Ενισχύει τον Τουρισμό της Ελλάδας με 5,625 Κρατήσεις Δωματίων την Προηγουμένη Χρονιά

Το DreamTripsVacation Club, ένα από τα ηγετικά club ταξιδιών και αναψυχής στον κόσμο, ανακηρύχθηκε ως Κορυφαίο Ταξιδιωτικό Club της Ευρώπης για τρίτη συνεχή χρονιά στα World Travel Awards™ 2016 (WTA) .

3Αθήνα, 10 Οκτωβρίου 2016 – Το DreamTripsVacation Club, ένα από τα ηγετικά club ταξιδιών και αναψυχής στον κόσμο, ανακηρύχθηκε ως Κορυφαίο Ταξιδιωτικό Club της Ευρώπης για τρίτη συνεχή χρονιά στα World Travel Awards™ 2016 (WTA). Στις 4 Σεπτεμβρίου, εκατοντάδες ηγέτες της τουριστικής βιομηχανίας συγκεντρώθηκαν στο Forte Village Resort στη Σαρδηνία, της Ιταλίας, για μια τελετή-γκαλά όπου το DreamTrips, το οποίο προσφέρεται αποκλειστικά μέσω της WorldVentures, τιμήθηκε για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει σε περιοχές σε όλη την Ευρώπη. Ο David McKay, Αντιπρόεδρος Product Marketing, ήταν παρών για να παραλάβει το βραβείο.

Από το 1993, τα World Travel Awards αναγνωρίζουν, επιβραβεύουν και γιορτάζουν την αριστεία σε όλους τους τομείς της παγκόσμιας ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας. Τα βραβεία καθορίζονται από τα μέλη και τους επαγγελματίες της ταξιδιωτικής βιομηχανίας οι οποίοι ψηφίζουν ένα ευρύ φάσμα τομέων της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας.

«Είναι μεγάλη τιμή να αναγνωριζόμαστε, για ακόμη μία φορά, από τους συναδέλφους και τους πελάτες μας για τις εξαιρετικές υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρουμε στην Ευρώπη», δήλωσε ο Wayne Nugent, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος Οραματιστής της WorldVentures. «Η ομάδα μας του DreamTrips προσπαθεί να αναπτύξει νέες και συναρπαστικές εμπειρίες και να παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και πάντα υπερβαίνει τις προσδοκίες. Ευχαριστώ όλους που ψήφισαν».

Τα δύο τελευταία χρόνια, το DreamTrips έχει κερδίσει τέσσερα περιφερειακά βραβεία στην Αφρική, την Ασία, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική για την υψηλή ποιότητά του, τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει και την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.

Η Τελετή Europe Gala αποτελεί τον τρίτο σταθμό του ετήσιου Grand Tour, το οποίο ξεκίνησε νωρίτερα τη φετινή χρονιά στην Τανζανία και περιλαμβάνει επισκέψεις στο Περού, την Τζαμάικα, το Ντουμπάι και το Βιετνάμ προτού να καταλήξει στις Μαλδίβες για τον Μεγάλο Τελικό που θα λάβει χώρα τον Δεκέμβριο. Το DreamTrips είναι επίσης υποψήφιο για τα World Travel Awards Βόρειας Αμερικής και Ασίας.

To DreamTrips ενισχύει τον τουρισμό μας

Η επιτυχημένη διευθέτηση μαζικών κρατήσεων σε ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων στην Ελλάδα, δίνει την ευκαιρία στα μέλη του DreamTrips να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα και την πολυτέλεια των ξενοδοχειακών μονάδων σε πολύ μειωμένες τιμές, ενώ ταυτόχρονα τα ξενοδοχεία, τα οποία σε περιόδους «low season» και με τη διεθνή κρίση να δημιουργεί επιπλέον προβλήματα, καταφέρνουν να έχουν σημαντική πληρότητα, κάτι που αποτελεί ισχυρή τόνωση και σημαντική ανάπτυξη για τον τόπο.

Από τον Ιούνιο 2015 έως και τον Δεκέμβριο 2016 έχουν προγραμματιστεί 306 DreamTrips (5,625 Κρατήσεις Δωματίων) με τα 215 DreamTrips να έχουν πραγματοποιηθεί πριν από τον Οκτώβριο 2016 (800 Κρατήσεις Δωματίων).

1Σχετικά με το DreamTrips

Το DreamTrips είναι ένα ταξιδιωτικό club όπου τα Μέλη του απολαμβάνουν εξατομικευμένες ταξιδιωτικές ευκαιρίες και σημαντικές προσφορές σε επιλεγμένα εστιατόρια, ξενοδοχεία, εκδρομές και χώρους διασκέδασης σε προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Το DreamTrips membership απευθύνεται στον ταξιδιώτη που θέλει να γνωρίσει τον κόσμο μέσω της κοινότητας του DreamTrips, με το σκεπτικό ότι «ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσεις τον κόσμο είναι μαζί».

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε dreamtrips.com.

Σχετικά με τη WorldVentures

Η WorldVentures Marketing, LLC, μια ιδιωτική εταιρεία με έδρα το Plano του Τέξας, η οποία προσφέρει συνδρομές που παρέχουν ένα μοναδικό συνδυασμό lifestyle προϊόντων και εμπειριών. Στόχος της εταιρείας είναι να βοηθήσει τους Ανεξάρτητους Αντιπροσώπους, τα Μέλη του DreamTrips™ και τους εργαζόμενους να απολαμβάνουν περισσότερη διασκέδαση, ελευθερία και ολοκλήρωση στη ζωή τους. Η WorldVentures χρησιμοποιεί το μοντέλο των απευθείας πωλήσεων με ενεργούς Αντιπροσώπους και Μέλη σε 29 χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε www.worldventures.com.

Σχετικά με τα World Travel Awards

Τα World Travel Awards θεσπίστηκαν το 1993 με στόχο να αναγνωρίζουν, να επιβραβεύουν και να γιορτάζουν την αριστεία στην παγκόσμια ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία. Σήμερα, τα World Travel Awards αναγνωρίζονται παγκοσμίως ως το σήμα κατατεθέν της ποιότητας, το οποίο οι νικητές ορίζουν ως σημείο αναφοράς στο οποίο προσβλέπουν όλοι οι άλλοι.

Το 2016, τα World Travel Awards θα γιορτάσουν την 23η επέτειό τους. Το ετήσιο πρόγραμμα είναι γνωστό ως το πιο διακεκριμένο και ολοκληρωμένο στην παγκόσμια βιομηχανία.

Κάθε χρόνο, τα World Travel Awards διοργανώνει παγκόσμια μια σειρά περιφερειακών τελετών οι οποίες αναγνωρίζουν και γιορτάζουν τις ατομικές και συλλογικές επιτυχίες σε κάθε γεωγραφική περιοχή.

Μάθετε περισσότερα στο worldtravelawards.com

loading...