Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της θέλει να δείχνει τέλεια οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Ωστόσο, με τους τρελούς ρυθμούς της καθημερινότητας, τις επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις, είναι βέβαιο πως δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια για να ασχοληθεί με τον εαυτό της.

Η γυναίκα θέλει να δείχνει σεβασμό στη θηλυκότητά της με ποικίλους τρόπους, όπως το να διατηρεί το πρόσωπο και το σώμα της καθαρό, λαμπερό βελούδινο, αλλά συνάμα και νεανικό, επειδή η επιδερμίδα κουράζεται, φθείρεται και έχει ανάγκη από περιποίηση και φροντίδα. Τα χέρια μας έχουν τη δύναμη να προσφέρουν ομορφιά, το ίδιο και τα άκρα μας. Περιποίηση και ομορφιά χεριών και ποδιών, μασάζ των άκρων, καλλωπισμός νυχιών, σπα των άκρων, μανικιούρ-πεντικιούρ, περιποίηση, ενυδάτωση, προσφέρουν υγεία, ευεξία και «εκτοξεύουν» τη θηλυκή δύναμη στα ουράνια!

Το Youweekly.gr σου παρουσιάζει το 11 Nail Street! Ένα καινούργιο κατάστημα σε κεντρικό σημείο της Γλυφάδα που φέρει αέρα N.Y.! Ως ένας σύγχρονος χώρος, ξέρει να στέκεται απέναντι στη γυναικεία ομορφιά και να προσφέρει χαλάρωση, περιποίηση και φροντίδα. Αποτελεί πρώτη επιλογή για πολλές διάσημες Ελληνίδες της τηλεόρασης και όχι μόνο.

Και μην ξεχνάτε, η γυναίκα καλύπτει όλο το φάσμα των συναισθημάτων, από το πάθος για ζωή, μέχρι το προνόμιο να δίνει ζωή! Για τον λόγο αυτό να αφιερώνετε μέρος της καθημερινότητας σας στην περιποίηση του εαυτού σας!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του καταστήματος στο Facebook.

 

loading...