Ένας στους δύο ενήλικες αντιμετωπίζει σε κάποια φάση της ζωής του το πρόβλημα της αϋπνίας. Αν και χρειαζόμαστε επτά με οκτώ ώρες ύπνου κάθε βράδυ, εξαιτίας της κούρασης, του άγχους και της κακής διατροφής, συχνά δεν καταφέρνουμε να απολαύσουμε έναν ξεκούραστο ύπνο.

To αποτέλεσμα είναι τα άτομα που πάσχουν από αϋπνία να μην ξεκουράζονται, να έχουν κακή διάθεση και κακές επιδόσεις στις εργασίες τους. Η αϋπνία έχει σοβαρό αντίκτυπο στα επίπεδα ενέργειας, στη διάθεση, την υγεία, την επαγγελματική ζωή και την ποιότητα ζωής γενικότερα.

Τι να κάνω;

Γυμναστική

Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που γυμνάζονται τακτικά κοιμούνται τουλάχιστον μία ώρα περισσότερη από τους άλλους, πιο βαθιά και χωρίς διαλείμματα.

Δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν θα είναι ορατά παρά μόνο αν περάσουν 3-4 μήνες τακτικής άσκησης ώστε το σώμα να συνηθίσει.

Η θερμοκρασία

Η θερμοκρασία του δωματίου πρέπει να είναι γύρω στους 20 βαθμούς. Τόσο το υπερβολικό κρύο όσο και η πολλή ζέστη αυξάνουν τον αριθμό και τη διάρκεια των αφυπνίσεων κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Το βραδινό φαγητό

Η καούρα είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την αϋπνία. Οι ειδικοί συμβουλεύουν να μην τρώμε τουλάχιστον τρεις ώρες πριν τον ύπνο και να διατηρούμε το κεφάλι σε γωνία 45 μοιρών ώστε να μην υπάρχει παλινδρόμηση των οξέων. Εάν υπάρχει ευαισθησία στο στομάχι, πρέπει να αποφεύγουμε τα εσπεριδοειδή, το κρεμμύδι, τα αναψυκτικά και το αλκοόλ. Ιδίως τα καυτερά και λιπαρά φαγητά προκαλούν ενοχλήσεις στο στοµάχι και δυσχεραίνουν τον ύπνο. Ένα ζεστό φλιτζάνι γάλα που περιέχει τρυπτοφάνη με μία κουταλιά μέλι, ένα κράκερ με λίγο τυρί και φρούτα θα σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε και να κοιμηθείτε χορτάτοι.

Αποτελεσματική αντιμετώπιση

Το σπρέι MELATONIN SM άμεσης δράσης, είναι προϊόν νανοτεχνολογίας. Η προηγμένη μορφή της MELATONIN SM επιτρέπει την απορρόφηση της μελατονίνης βελτιωμένη κατά 240% και ταχύτερη κατά 630%, στα 5 πρώτα λεπτά, σε σύγκριση με την τυπική μορφή δισκίου.

Αν λοιπόν πάσχετε από άγχος, εκνευρισμό, υπερένταση και αϋπνία,ή βιώνετε έντονο jetlag, η MELATONIN SM θα σας χαρίσει έναν ύπνο ήρεμο και ξεκούραστο, χωρίς τις παρενέργειες των χημικών ουσιών. Με έναν υπογλώσσιο ψεκασμό κοιμάστε σε 5 λεπτά, εντελώς φυσικά.

Η MELATONIN SM αποτελεί τη σοφή επιλογή για έναν καλό ύπνο!

Με την εγγύηση της SM Pharmaceuticals, τώρα σε όλα τα φαρμακεία. Για περισσότερες πληροφορείες εδώ

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ