Το Youweekly.gr συνεχίζοντας το τηλεοπτικό ρεπορταζ για την μεταγραφή της Ελένης Μενεγάκη ή όχι τον επόμενο χειμώνα, αποκαλύπτουμε στοιχεία της πρότασης του τηλεοπτικού σταθμού του ANT1 προς την παρουσιάστρια!

Λοιπον, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, στην μάχη των προσφορών για την παρουσιάστρια, το κανάλι του Αμαρουσίου προσφέρει στην Ελένη Μενεγάκη τα εξής:
1. Συμβόλαιο 3+1 χρόνια.
2. 35.000 ευρώ μηνιαίως.
3. Ποσοστά από τις χορηγίες μέχρι και 15%
Πρόκειται για πραγματικό χρυσάφι, που θα είναι δύσκολο να ανταγωνιστεί άλλο καναλί. Όταν ρωτήσαμε την πηγή μας…» Μα δεν είναι πολλά χρήματα στην σημερινή εποχή!», εισπράξαμε ένα απλό χαμόγελο!!! «Η Μενεγάκη είναι από μόνη της χρυσωρυχείο», λένε πάντως στο ΑΝΤ1 χωρίς να μασάνε τα λόγια τους…Σίγουρα την θέλουν πάντως στο κανάλι!!!
Οπως έχει γράψει το youweekly.gr, η Ελένη Μενεγάκη αμοίβεται απο τον Αlpha με 25.000 ευρώ μηνιαίως και δεν παίρνει τίποτα από τις χορηγίες που έρχονται στην εκπομπή της. (Δείτε εδω πόσα παίρνει στον Alpha)

Δείτε ακόμη: Οι βόμβες της Ελένης Μενεγάκη που επιβεβαιώνουν το Youweekly.gr, για την παραμονή της ή όχι στον Alpha – Tι δήλωσε η παρουσιάστρια;

loading...