Από την Τζώρτζια Συρίχα.

Ο ελεύθερος χρόνος της ανήκει αποκλειστικά στην οικογένειά της, στον άντρα της και στα παιδιά της. Ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα η Ελένη Μενεγάκη δεν τα χαλαλίζει για κανέναν άλλον πέρα από τους δικούς της ανθρώπους που αγαπά, νοιάζεται και φροντίζει. “Δεν πάω πουθενά χωρίς τα παιδιά μου και δεν αποχωρίζομαι την οικογένειά μου”, λέει χαριτολογώντας σε όσους την καλούν σε διάφορες εκδηλώσεις και το εννοεί… Η παρουσιάστρια διαθέτει το διήμερό της για τον Μάκη και τα τέσσερα παιδιά της, περισσότερο, μάλιστα, τώρα που η οικογένεια κάνει τις τελευταίες προετοιμασίες για τη μετακόμισή της από τα Μελίσσια στη νέα της πανέμορφη, λευκή μεζονέτα στο Καστρί.

386753

Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε, λοιπόν, την περασμένη Παρασκευή στο σούπερ μάρκετ της Κηφισιάς όπου την τσάκωσε ο φακός του Youweekly.gr να κάνει τα ψώνια της για τις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της, περνώντας εκεί τουλάχιστον ένα δίωρο. Σπρώχνοντας ένα καλάθι υπερ-φορτωμένο με όλα τα απαραίτητα τρόφιμα, εντυπωσίασε τους πελάτες που βρίσκονταν εκεί, καθώς αναγνωρίζοντάς την είδαν μια γυναίκα της… διπλανής πόρτας να ψωνίζει για το σπιτικό της χωρίς να έχει κανέναν μαζί της να τη βοηθά.

386724

Χαμός με την Ελένη Μενεγάκη στο σούπερ μάρκετ – Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Η Ελένη, προσιτή και απλή, μιλούσε με όλους όσοι την πλησίαζαν και της έκαναν σχόλια και παρατηρήσεις για την εκπομπή της, ενώ εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός ότι μελετούσε προσεκτικά τις οδηγίες σε ό,τι αγόραζε αλλα και τα ψιλά γράμματα των ετικετών μέχρι να καταλήξει στο τι θα βάλει στο καρότσι της. Η Ελένη δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του, όλα θέλει να περνούν από τα δικά της χέρια και εννοείται ότι προλαβαίνει τα πάντα αλλά και όπως λέει η ίδια: “Υπάρχει περίπτωση να μην έχω τον απόλυτο έλεγχο μέσα στο σπίτι μου και στα παιδιά μου;”…

386722

Περισσότερα στο You που κυκλοφορεί:

YOU 147

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Ατημέλητη, αγνώριστη, με τζιν και χωρίς make up!

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Μας άνοιξε το νέο της «παλάτι» στο Καστρί!

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη! Ο θρησκευτικός γάμος της Ελένης Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο!

loading...