Λοιπόν, ξεκινάμε το θέμα μας, που οπως και τα περισσότερα ρεπορτάζ μας δεν διαψεύδονται, καθώς οι πηγές του Υouweekly.gr ειναι αυθεντικές και έχουν χτιστεί με ρεπορταζ χρόνων!!!
Ποσά λεφτά παίρνει η Ελένη απο τον Αlpha; Κρατηθείτε… 25.000 ευρώ τον μήνα.

Πως τα παίρνει, σε τι μορφή; Μέσω μιας εταιρείας που έχει συστήσει με την μητέρα της. Πού είναι η έδρα; Αν και ξέρουμε δεν θα σας το γράψουμε για ευνόητους λόγους. Πού το γνωρίζει αυτό το ποσό το Υouweekly.gr; Εχουμε στα χέρια μας τα χαρτιά απο την δικαστική διαμάχη με τον Γιάννη Λάτσιο, όπου εκεί αποκαλύπτονται ολα τα εισοδήματα και των δυο πρώην συζύγων!!! Αν κάποιος μας αμφισβητήσει θα δώσουμε τα έγγραφα στην δημοσιότητα. Προσέξτε, μονο και μονο τότε, διότι μέσα στα χαρτιά περιέχονται και λεπτομέρειες που το Υouweekly.gr θεωρεί οτι δεν πρεπει να διαρρεύσουν.

Δείτε ακόμη: Φωτογραφία ντοκουμέντο: Όταν η Μενεγάκη έσωσε την κόρη της από βέβαιο πνιγμό!

Τώρα , τα χρήματα σας φαίνονται πολλά; Σας ενημερώνουμε οτι στην Ελένη Μενεγάκη φαίνονται λίγα…Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, η παρουσιάστρια δεν εχει πει το μεγάλο ναι στον Κοντομηνά και τον Αlpha. Τι περιμένει η Ελένη; Την γραπτή και οχι προφορική πρόταση του Αnt1 (δεν είναι τυχαίο που έφυγε ο Λάτσιος), την επαφή με ιδιοκτήτη του Μega. Προσέξτε οχι του παλιού Μega, του ολοκαίνουργιου που θα χτιστεί απο την αρχή χωρίς βαρίδια!!!

Ναι ακριβως,εδω κολλάνε οι νέες άδειες τηλεοπτικών σταθμών… Ο Αlpha θα είναι στους παίχτες; Ο Δημήτρης Κοντομηνάς εχει αποδείξει οτι είναι γάτα αλλά με το νέο σκηνικό τα πράγματα δυσκολεύουν! Θα δούμε…
Μην ακούτε κανέναν,μονο το Υouweekly.gr εχει ρεπορτάζ μέσα απο τα κανάλια και όλους τους παίχτες, κανένας άλλος. Τα ρεπορτάζ που διαβάζετε αλλού, είναι πληροφορίες που διοχετεύουν τα γραφεία τύπου σε μια προσπάθεια δέσμευσης της παρουσιάστριας. Η Ελένη θα αποφασίσει στο παρά πέντε για να μην σας πούμε στο και πέντε…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Βερύκιου για το συμβόλαιο της Μενεγάκη- Με ποιό κανάλι υπέγραψε τελικά;

loading...