Δεν το γράφουμε για πλάκα, είναι πραγματικότητα!

Η λαμπερή παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε μετά από παρα πολλά χρόνια να βγει στην τηλεόραση του Ant1. Και όχι μόνο θα βγει…αλλά θα κοντράρει και το ολοκαίνουργιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Alpha. Λοιπόν να μην σας κρατάμε σε αγωνία, η Ελένη θα βγει απέναντι από το Quizdom, απέναντι δηλαδή από το νέο τηλεοπτικό παιχνίδι του Alpha, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου.

Η Μενεγάκη θα βγει στον αέρα του Ant1, όπου θα παρουσιάζεται η επετειακή εκπομπή του Ant1 για τα καλλιστεία στην οποία, ο επίσημος Ant1 κάλεσε την Ελένη να συμμετέχει με μία συνέντευξη της και η Ελένη αποδέχτηκε την πρόσκληση. Όπως σας έχει γράψει το Youweekly.gr, η Ελένη, δεν έχει κλείσει με τον Alpha, όπως άλλωστε παραδέχτηκε και η ίδια, όμως μία τέτοια κίνηση της δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεσή της! Το λέμε αυτό, διότι πολύ απλά η Ελένη Μενεγάκη ποτέ δεν θα έβγαινε σε αντίπαλο κανάλι  και μάλιστα την ημέρα που ο Alpha πλασάρει καινούργιο πρόγραμμα. Πιστεύουμε οι υπεύθυνοι στην τηλεόραση του Alpha να έλαβαν το ξεκάθαρο μήνυμα!

Ελένη Μενεγάκη: Έχει «άσο» στο μανίκι για το νέο συμβόλαιο – Τα απανωτά μυστικά ραντεβού της!

Λοιπον, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, στην μάχη των προσφορών για την παρουσιάστρια, το κανάλι του Αμαρουσίου προσφέρει στην Ελένη Μενεγάκη τα εξής:
1. Συμβόλαιο 3+1 χρόνια.
2. 35.000 ευρώ μηνιαίως.
3. Ποσοστά από τις χορηγίες μέχρι και 15%
Πρόκειται για πραγματικό χρυσάφι, που θα είναι δύσκολο να ανταγωνιστεί άλλο καναλί. Όταν ρωτήσαμε την πηγή μας…» Μα δεν είναι πολλά χρήματα στην σημερινή εποχή!», εισπράξαμε ένα απλό χαμόγελο!!! «Η Μενεγάκη είναι από μόνη της χρυσωρυχείο», λένε πάντως στο ΑΝΤ1 χωρίς να μασάνε τα λόγια τους…Σίγουρα την θέλουν πάντως στο κανάλι!!!
Οπως έχει γράψει το youweekly.gr, η Ελένη Μενεγάκη αμοίβεται απο τον Αlpha με 25.000 ευρώ μηνιαίως και δεν παίρνει τίποτα από τις χορηγίες που έρχονται στην εκπομπή της. (Δείτε εδώ τι έχει συμφωνίσει η Ελένη Μενεγάκη με τον Alpha)

Δείτε ακόμη: Οι βόμβες της Ελένης Μενεγάκη που επιβεβαιώνουν το Youweekly.gr, για την παραμονή της ή όχι στον Alpha – Tι δήλωσε η παρουσιάστρια;

loading...