Εκτός από βασίλισσα της τηλεόρασης, όπως φαίνεται είναι και της κουζίνας. Τα δικά της μυστικά για τον τρόπο με τον οποίο βάφει τα πασχαλινά αυγά αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη δίνοντας τις συμβουλές της στους τηλεθεατές.

Η παρουσιάστρια προτείνει παστέλ αποχρώσεις και μάλιστα πέρσι με τη βοήθεια της συνεργάτιδάς της Άννας Μαρίας Μπαρού είχε αποκαλύψει το μυστικό της. «Το έκανα και εγώ και πραγματικά δεν υπάρχει πιο εύκολος και επιτυχημένος τρόπος. Είναι συγκλονιστικά εύκολα και επιτυχημένα! Ούτε να πασαλειβόμαστε, ούτε τίποτα!». ανέφερε χαρακτηριστικά. Τα υλικά που χρειάζονται είναι μόνο άσπρα αυγά, αλάτι, χρώμα ζαχαροπλαστικής, 1 φλιτζάνι χλιαρό νερό και 2 κουταλιές της σούπας άσπρο ξύδι. Δείτε στο βίντεο την πανεύκολη συνταγή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοναδικές προτάσεις για να διακοσμήσεις τα κόκκινα αυγά!

Ελένη Μενεγάκη: Στο εξωτερικό για το Πάσχα υπό άκρα μυστικότητα – Τι θα γίνει με την εκπομπή της

Μόλις διαβάσεις αυτό το άρθρο θα ξεκινήσεις να τρως αυγά!Δείτε τι απίστευτο κάνουν στον οργανισμό!

loading...