Δείτε παρακάτω την κριτική του Νάσου Γουμενίδη, από το gossip-tv.gr για τον Βουρλιώτη και την σύζυγο του Καρπαθάκη:

«Είναι φιλαράκια μου και τα δυο και τα εκτιμώ πολύ. Έχω αφιερώσει πολλές δημιουργικές ώρες κουβέντας με το Νίκο και εκτιμώ πολύ την Όλγα για ότι του προσφέρει. Ωστόσο ξέρουν καλά και οι δυο πώς η προσωπική σχέση μας δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα να γράφω και ότι δε μου αρέσει. Όπως έχω γράψει και στο παρελθόν αυτά που μου αρέσουν.

Ξέρετε τι μ” έχει κουράσει; Η ματαιοδοξία και η ομηρία κάποιων με την εικόνα τους. Ναι, αυτό το ιδιότυπο καθεστώς ομηρίας ακόμη και απο εκείνους που τα λένε ωραία στα λόγιας, αλλά από πράξεις…είναι στο άλλο άκρο. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τον Νίκο το τελευταίο διάστημα, που προφανώς του χτύπησαν την πόρτα οι πρώτες ανασφάλειες κι είπε να το ρίξει… όχι στη γυμναστική, ούτε και τη διατροφή, αλλά στην πλαστική.

Όσο πάει και χειροτερεύει, αφού τόσο αυτός όσο κι η σύζυγός του, Όλγα Καρπαθάκη, πάνω στην καλύτερη περίοδο τους ηλικιακά, μοιάζουν τουλάχιστον δέκα χρόνια μεγαλύτεροι. Τέτοια αλλάγη ρε παιδιά;;; Τρομάξαμε να σας γνωρίσουμε. Με ρέγουλα αδερφέ τα τραβήγματα διότι ειδικά στην ασπρόμαυρη φωτογραφία μου κάνεις για Μίκυ Ρούρκ στις αρχές της μετάλλαξης του.
Αν και το κακό… (αποτέλεσμα), έχει ήδη γίνει.  Δείτε και μόνοι σας…Σταματήστε τα τσιμπηματάκια… θα μεταλλαχτείτε λέμε!!!»

nassos blog

 

loading...